Persoonlijk

Moments of Joy #24 – Naar de verloskundige 

Happy monday! Het is weer maandag en dat betekent dat er een nieuw weekoverzicht klaar staat op mijn blog. Afgelopen week was een week waarbij ik merkte dat ik echt aan het aftellen ben naar de zomervakantie. Even niet meer heen en weer fietsen naar school en gewoon samen zijn met de kinderen. Aftellen, want het is nog 5 weken tot de zomervakantie. 

MAANDAG 

Sofie heeft bij mijn ouders geslapen en tegen 11 uur komt mijn moeder haar thuis brengen. Ze heeft mij gemist, want ze knuffelt mij de hele tijd. ‘s Middags leg ik haar nog even op bed voor een dutje.

Ook Aron heeft ze gemist. Als wij hem ophalen na schooltijd staat ze hem al te roepen. Zo lief!

Aron heeft zijn dag niet en dat is te merken. De schat! Hij moet zo wennen aan dat de vakantie voorbij is. Gelukkig gaat het vanaf dinsdag

‘s Middags heeft hij een kijkles bij zwemles en hebben wij een goed gesprek met zijn zwemjuf. Hopelijk werkt het zoals ik het in mijn hoofd had en kan hij ook verder. Hij stagneert nu al een tijd en het is zo zonde, want hij kan onwijs goed zwemmen. Hopelijk vind hij snel zijn motivatie weer terug. Na het zwemmen heb ik pulled chicken klaar met een lekkere koolsalade. Aron vindt vooral de salade heerlijk en eet de hele bak leeg.

En zo zag ons avond eten eruit. Lekker hé? Ik moet het recept nog finetune en daarna zal hij deze zomer online komen.

DINSDAG

 

Dinsdagavond zet Robert het cadeau van de kinderen op. Ze hebben een trampoline gekregen super lief. Sofie kan er geen genoeg van kregen en springt er de hele week veel op. Leuk!

Ik ben droogshampoo aan het testen en verbaas mij over de volume dat mijn haar ervan krijgt. Score! Meer droogshampoo gebruiken dus.

Samen met Sofie snoepen we veel van de aardbeien afgelopen week. Zo lekker! En ze waren goedkoop, mooi voordeel.

WOENSDAG

Woensdag is Robert vrij. Hij doet beneden allemaal klusjes en ik geef toe aan mijn nesteldrang haha! De badkamer is spik en span. Op naar de volgende kamer in huis.

Tussendoor maak ik nog even een buikfoto. Ik groei met de dag haha!

Daarna is het tijd om naar de verloskundige te gaan. Onze baby en die van Sofie worden beide helemaal goed gekeurd.

Ook onze bloeddruk is helemaal goed haha!

‘s Middags gaan we nog even naar het park voor de nationale buitenspeeldag. Aron klimt heerlijk en speelt met zijn vriendjes die er toevallig ook zijn.

Sofie rent lekker rond en Robert vangt er gelukkig achteraan haah!

‘s Avonds maak ik tomatensoep in de slowcooker en dit blijkt een groot succes! Ook dit recept moet ik nog een keer maken, maar daarna zal ie ook t.z.t. verschijnen op de blog.

DONDERDAG

In de ochtend doen wij even boodschapjes samen. Ik moet even wandelen vanwege rugpijn en gelukkig helpt het wandelen goed.

Deze week test ik de producten van Petit en Jolie op mezelf en op de kinderen. Eens kijken of dit ook werkt hier in huis.

Woensdag toen Robert en ik klusjes aan het doen waren merkte ik dat ik niet kon opstaan zonder te kreunen whaha! Damn you pregnancy 😛

Ik heb een nieuwe e-reader gekregen en lees afgelopen week 3 boeken uit. Ik merk dat ik veel beter slaap wanneer ik lees voor het slapen gaan. Dus minder televisie en meer lezen.

VRIJDAG

Ondanks dat het lichamelijk steeds minder wordt geniet ik wel echt van mijn zwangere lijf!

Tussen de middag eten wij lekker een bakje patat. Ik had daar zo’n trek in, nom!

Aan het einde van de middag breng ik mijn kleintjes naar mijn moeder en maak ik mezelf klaar.

Want het is SUSHI tijd! Wij eten bij SUMO, maar dit is echt een flop. De volgende keer gewoon weer naar imono in de stad. Zoveel lekkerder. (De zalm is natuurlijk niet voor mij)

Daarna lopen wij door naar een kroegje in de stad. Een vriendin van mij is afgestudeerd en geeft een borrel. Super leuk om bij te zijn. Tegen half 12 gaan wij richting huis, mijn lichaam heeft het wel gehad. (Oja toen wij binnenkwamen hebben wij eerst de naam even goed geschreven haha!)

ZATERDAG

Ik besluit even te gaan knallen voor de blog en het lukt mij om aardig wat vooruit te schrijven. Ondertussen werken de mannen in de tuin en speelt/slaapt Sofie.

Robert zijn verjaardagscadeau/vaderdagscadeau kwam binnen en hij zet hem in elkaar. Hij is van boretti en hij is zo gaaf!

Samen met Aron gaat ie nog even naar de Intertoys om zijn eerste pokémon kaarten te kopen. Vanaf nu moet ie er zelf voor sparen.

Wij zouden alleen even een broodje hamburger bakken, maar uiteindelijk gingen wij BBQ-en met de buren. Gezellig! De kinderen speelden heel lief samen en wij konden even rustig eten. Vlak voor het BBQ-en had ik een niet zo’n handige actie waardoor ik door een speelgoed je op mijn zij viel. Het gevolg? Wat harde buiken en een kapot scherm op mijn telefoon. Gelukkig begon de baby te bewegen toen ik ging liggen, maar vanaf nu nog meer opletten hoe ik loop en sta haha!

Tegen 22:00 uur ging ik naar boven met mijn e-reader. Ik begon in het boek ” De jongen die 10 concentratiekampen overleefde” en las hem bijna in één ruk uit. Wat een tof boek! Echt een aanrader als je graag boeken van de tweede wereld oorlog leest.

ZONDAG

Gisteren was het een warme dag en vaderdag. dit jaar besloten wij geen verplichte bezoekjes te doen en even voor de rust te kiezen. De komende weken zijn nog druk genoeg dus even rust is ook wel lekker. De kinderen spelen lekker buiten en ik plof op twee stoelen onder de parasol met mijn e-read en lekker koud drinken.

De kindjes spelen lekker samen! Sofie wil alles allen maar doen met “Awon” in de buurt. Zo lief.

En als ze even kan knuffelen met mama en “zusje buik” kan ze weer vooruit.

Tussendoor maak ik een lekkere milkshake. Ik mag nu geen softijs (dit raden ze af ivm bacteriën die in het apparaat kunnen zitten) dus maak ik ze met liefde zelf. Ik deed een bak verse aardbeien erdoor, een scheut melk en flink wat aardbeien roomijs. Heerlijk!

‘s Avonds probeer ik weer een nieuw recept uit. De komt ook komende zomer online haha! Hij was in ieder geval heel erg lekker.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Joyce

  Wat schrikken dat je bent gevallen. Zonde van je telefoon, maar wel fijn dat de baby ging bewegen. Wat heb je lekkere dingen gemaakt afgelopen week. Ik ben benieuwd naar de recepten 🙂

  19/06/2017 at 8:09 am
 • Reply Marguerita

  Lekker dat er weer voortgang in de zwemlessen zit!

  19/06/2017 at 9:25 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Vind Sofie het niet spannend bij vk?? Onze spruit moet iedere keer huilen als ik op die tafel moet gaan liggen

  19/06/2017 at 8:45 pm
 • Reply Fleur

  Die bbq komt nu wel goed van pas denk ik zo met dit weer

  19/06/2017 at 11:27 pm
 • Leave a Reply