Persoonlijk

Moments of Joy #23 – Een weekje vakantie 

vakantie

Happy monday! Het is weer maandag en jeetje wat vliegen de weken voorbij. Over 6 weken begint de vakantie gewoon al! Het aftellen naar de zomervakantie is hier in ieder geval begonnen en gaat perfect met het mooie weer wat wij zo nu en dan hebben. Afgelopen week had Aron nog een weekje vakantie, maar het weer was echt crap. 

MAANDAG

Robert doet mee met een survival run, maar dit blijkt een grote flop. Ik blijf nog even spelen op het strandje samen met de kinderen een vriendin en haar kinderen. Heerlij zo samen met elkaar.

Ook mijn kleine meisje vermaakt zich prima aan de rand van het water en met het zand. Ik moet dit echt vaker doen.

DINSDAG 

Dinsdag is het sh*t weer en besluiten de kinderen dat ze met de duplo willen spelen in de woonkamer. Prima idee! Uiteindelijk staat het hele huis vol met treinsporen en huisjes voor de poppetjes.

Aan het einde van de middag ploffen we op de bank met z’n drietjes. Nog even een koekje eten en lekker rond hangen in huis.

WOENSDAG 

Ik heb weinig foto’s gemaakt afgelopen week, maar wij deden dan ook niet zoveel. Woensdag heb ik nog een zak met frikadelletjes en bitterballen in de vriezer liggen. Zo lekker! De kinderen eten lekker mee nadat ze hun broodje hebben opgegeten.

Aan het einde van de dag kom ik er niet meer onderuit. Ik moet slapen met dit rotding! Niks voor mij eigenlijk, want ik heb het heel snel warm in bed helaas.

DONDERDAG

Donderdag gaan we vroeg de deur uit om een pakketje weg te brengen. Ik moet helaas afscheid nemen van de babywatcher. We doen direct even boodschappen.

De kinderen hebben zin in vieze pannenkoeken dus ik verwen ze er maar mee haha! Je kan aan Sofie wel zien dat ze er blij mee is.

‘s Middags komen er een hoop pakketjes binnen waaronder deze kommetjes van de Albert Heijn. Dit kun je vanaf vandaag sparen. Handig voor buiten en op de camping.

Als we thuis komen spelen de kinderen weer samen met duplo en het keukentje. Gezellig!

‘s Avonds zet ik mijn e-reader weer eens aan en probeer ik Kobo Plus uit van bol.com. Super handig! Ik ben begonnen met het boek On top van Anna Nooshin. Mooi inspirerend boek!

VRIJDAG 

Ik ben vandaag 29 weken zwanger! Mijlpaaltje hoor. Elke week een stapje dichterbij ons kleine meisje.

Orange is the new black seizoen 5 staat online en ik moet het kijken! Ik heb een grootdeel van de afleveringen nu gezien, maar ben iet heel enthousiast over het seizoen. Zo jammer!

ZATERDAG

Samen met mijn schoonfamilie gaan we een dagje Wildlands. Wat een geweldig park! We genieten allemaal optimaal!

Dapper ding! Ze knuffelt even met de nijlpaard en loopt dan snel weer het podium af <3

Aron vindt het geweldig en heeft grote verhaal. heerlijk om hem zo te zien genieten.

ZONDAG

Mijn zus stuurde een AliExpress link in de groepsapp van iets dat hier al binnenkwam deze week. Handige dopjes die je op een flesje kunt draaien.

‘s Ochtends doen we boodschappen en nemen we verse broodjes mee bij de Lidl. De tijgerbroodjes en de croissants van de lidl zijn hier favoriet.

Vrijdag kwam er een leuk perspakketje binnen van de Lidl met o.a. deze super toffe opblaasbare ijsco! De kinderen gebruiken hem als bedje op het gras. Ook krijg ik de zonnebrand van de lidl die erg goed bevalt.

‘s Middags is het weer warm en willen de kinderen graag even in hun badje. Prima! Lekker samen spelen. Sofie moet echt afkicken vanaf vandaag, geen Aron die vakantie heeft.

Aron krijgt van mijn moeder een Fidget Spinner, ook deze hype blijft hier niet ongezien haha! Net als dat ie opeens vraagt om pokemon kaarten.

Sofie slaapt bij mijn ouders en Robert heeft een BBQ van voetbal. Ik ga met Aron uit eten bij de pizzaria. Even samen iets doen en samen genieten.

Kijk dat blije bekkie daar wil je toch ook wel mee op date of niet?

Na de pizza eten we nog een toetje. Ik eet eigenlijk nooit een toetje, maar ik zag aardbeien op de kaart staan en kon het niet laten.

Hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply janske

  Wat een mooie week zeg! Leuk dat je op date bent geweest met Aron 🙂 Die foto van jullie samen is echt super leuk! Handig die dopjes trouwens.

  12/06/2017 at 11:31 am
 • Reply Janny

  Wat lekker nog een weekje vrij van school. Ik zie geen werk meer voorbij komen in je overzichten. Ben je weer thuis bij de kindjes?

  13/06/2017 at 12:09 am
  • Reply admin

   Staat toevallig vandaag een blog over online

   13/06/2017 at 6:36 am
 • Reply Kevin

  Oh oh oh, wat heb je de kinderen weer verwend. Ziet er uit als een geslaagde dag voor jong en oud (haha). Het ijsje om de dag af te sluiten maakt het echt af hè!

  13/06/2017 at 3:37 pm
 • Leave a Reply