Persoonlijk

Moments of Joy #22 – Druk Druk Druk

Happy Monday! Iets later dan normaal staat ook deze week mijn weekoverzicht weer klaar. Wij sloten gisteren de week af met de verjaardag van de man waardoor mijn energie compleet op was (ik bedoel is) tijd om terug te blikken op mijn afgelopen week. 

MAANDAG

Ik <3 deze broekjes van de HEMA! Zo blij mee en hier kom ik de zwangerschap wel mee door.

Maandag begon de dag met een regenbui en ik besloot de keuken op te gaan ruimen. Het was een flinke klus maar hij was weer brandschoon. Was idd, want na een feestje kan ik nu weer opnieuw beginnen.

Maandagmiddag gaan mijn ouders met Aron naar zwemles en Sofie speelt lekker in de tuin met een emmer water. Zo lief! <3

DINSDAG

Sofie heeft niet haar ochtend en valt voor de verandering weer met haar mond op de tafel arm ding!

Pregnancy Glow! haha

WOENSDAG 

Oef meisje wat word je opeens groot! <3

Samen met Sofie ga ik even aan de wandel. Het is ‘s ochtends nog koel en prima te doen met de warme dagen van afgelopen week.

Bij de HEMA neem ik dit setje mee voor mini 3.0 zo leuk! <3 ‘s Middags zijn we veel in de tuin bezig en heeft Aron een kinderfeestje. Ik doe ondertussen een poging tot werken.

DONDERDAG

Donderdagochtend doe ik boodschappen en haal ik o.a. deze biertjes voor Robert bij de Lidl. Of het een succes is weten we nog niet.

Bump update! Mijn dubbele pioenrozen groeien zo goed dat ik het een perfecte plek vind voor een buikfoto.

‘s Middags moeten wij nog wat dingen in het centrum regelen en gaan Sofie en ik nog even naar de speeltuin.

VRIJDAG 

Oeps! Vrijdagochtend is een chaos haha! Ik vergeet een afspraak met het kraamzorgbureau, maar ben nog op tijd om een de intake te doen. Het is een fijn gesprek en ik heb mijn wensen voor de kraamweek doorgegeven. Er zijn gewoon dingen wat ik op mijn lijstje heb staan hoe ik het wel of juist niet wil in de kraamweek.

Het is VAKANTIEEEEEEEEEEEEE!

En die beginnen we lekker in de tuin. De kinderen spelen met water en ik zit stil en drink een Jillz en smeer mezelf honderd keren in haah!

‘s Avonds eten we een lekkere pastasalade deze is echt mijn favoriet!

Aan het einde van de avond doen we nog even een gezellig avondje met de buren in de tuin.

ZATERDAG

Ik maak geen foto’s op de bovenstaande foto na. De dag stond in het teken van schoonmaken, boodschappen doen en op verjaardag bij ons nichtje die 2 jaren oud werd. ‘s Avonds viel ik om 20:00 uur in slaap ik was KAPOT!

Zondag 

Rond 08:00 uur word ik weer wakker en kleed ik mezelf aan. Tijd voor een nieuwe dag. Vandaag vieren wij Robert zijn 28ste verjaardag, want hij is vandaag 28 jaren oud geworden. Hoera! Nog even een beetje opruimen en rustig aan doen.

Ro en ik besloten dit jaar geen grote taarten te maken/bestellen, maar kleine gebakjes te doen. Het blijkt een succes.

Een vriend van ons maakt deze van Aron en mij en ik ben er heel blij mee! <3 maar even hé hij is helemaal kleuter af!! 😮

Sofie speelt met haar vriendinnetje zo lief!

‘s Avonds komen onze vrienden langs en Aron speelt de hele avond met onze vrienden spelletjes. Gezelschapsdier is het.

En Sofie vermaakt zich met de blokjes en valt daarna als een blok in slaap.

Voor ons vertrekt de visite rond middernacht en de laatste mensen vertrekken tegen 2 uur. Ik zelf Lig dan inmiddels al op bed en dat is maar goed ook. Door de drukte van alle dagen voel ik mij helemaal niet goed en ben ik echt op. Ik gooi alles eruit en slaap dan gelukkig nog een paar uurtjes. Deze week doen we het dus even rustig aan.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Debbie

  Nou je hebt zeker wel druk gehad, wel heel gezellig zo,n feestje. Maar doe nu maar even lekker rustig aan.

  05/06/2017 at 9:31 am
 • Reply Henny

  Was een leuke verjasrdag en de taartjes waren heerlijk. Echt een idee ook omdat iedereen vaak masr een klein stukje wil. Geslaagd

  05/06/2017 at 9:34 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Ooow die vallende kindjes laten Mn hart altijd overslaan. Je ziet er trouwens overal echt prachtig uit.

  05/06/2017 at 10:12 am
 • Leave a Reply