Persoonlijk

Moments of Joy #21 – het is lenteee! 

Happy monday everyone! Net als elke andere maandag staat ook deze week weer een weekoverzicht klaar op mijn blog. Afgelopen week was een lekker warm weekje waarbij ik veel met Sofie buiten was. 

MAANDAG

Maandagochtend maak ik geen foto’s, ‘s middags ga ik met Sofie richting de winkels om nog wat korte broeken te zoeken. Nergens vind ik korte broeken voor haar, maar mijn moeder vind ze bij de KIK in maatje Sofie. Yess!

Tijd voor wat zomerse kleding. Zo fijn om je kast te herontdekken.

Aron heeft ‘s middags zwemles en hij doet het onwijs goed. Sofie probeer ik rustig te houden met een ijsje. Ik heb die dag nogal last van de warmte dus ik hoopte dat zie hiermee rustig blijft.

DINSDAG 

Maandagavond gingen wij nog peren ijsjes halen bij de Albert Heijn en verloor Sofie haar pet. Nadat ik samen met Sofie nog een rondje door de winkel had gelopen besloten wij de volgende dag maar terug te gaan. Gelukkig hadden ze hem gevonden en kan ze haar pet weer op. Ik vind het fijn met warm weer als ze een pet op hebben. De zon brand namelijk zo door hun blonde haartjes heen.

Nadat Sofie en ik bij de action zijn geweest gaan we richting het consultatie bureau. Sofie moet weer een check-up. Ze doet het heel goed! Ze is nu 87 CM en weegt 12 KG ze zit net iets onder gemiddeld, maar dat zit ze altijd al dus prima.

Tussen de middag lunchen wij in het park.

Sofie is dol op de speeltuin en eigenlijk kan ik er elke dag wel met haar heen lopen.

Nieuwe schoenen! Ik mocht van een webshop nieuwe schoenen uitkiezen en kies deze instappertjes uit. Ze lopen heerlijk.

Sofie heeft het zwaar haha! Ze heeft zo’n dip moment aangezien ze geen middag dutjes meer doet.

Ook ‘s avonds is ze heel erg onrustig. Gelukkig is papa to the rescue.

Bij de action nam ik dit puzzelboekje mee, ik verveelde mij namelijk nogal. haha!

Woensdag 

Woensdag ochtend brengen Sofie en ik Aron naar school voor zijn school hij vindt het heel spannend, maar uiteindelijk gaat het allemaal goed.

Sofie speelt de hele ochtend lekker met haar blokjes, zo lief!

Woensdagmiddag komt er nog een nieuw paar schoenen binnen. Super leuk deze sandaaltjes zijn van La Strada en lopen heerlijk. Helaas begin ik vocht vast te houden op warme dagen en zitten ze dan te strak.

Terwijl Sofie op de bank in slaap valt ga ik mijn planning voor juni afmaken. Het vooruit werken wil niet echt lukken sinds Sofie niet meer slaapt ‘s middags.

Om half 3 is Aron weer bij school en stapt hij moe, maar voldaan uit de bus. Hij heeft het zo leuk gehad!

Samen met de kindjes “kijken” wij naar de baby. Lieef<3 ‘s avonds heb ik controle bij de verloskundige en alles is gelukkig goed met mij en de baby.

DONDERDAG

Hemelvaartsdag een heerlijke dag om er op uit te trekken. Wij wilden naar een park toe, maar toen wij er lang reden was het er al mega druk. Wij besloten door te rijden richting het bos om daar een bezoekje te brengen aan het boomkroonpad. Super leuk om er nu eens met mijn eigen kleintjes te lopen. (de auto stond hier stil ;))

Voordat wij de toppen van de bomen in gingen, liepen wij eerst het kabouterpad. Een super leuke speurtocht voor kinderen.

Daarna klimmen naar de toppen van de bomen zo leuk! Wel pittig hoor haha!

‘s avonds eten we nog een broodje en spelen de kinderen nog even met water. Daarna is het tijd om de oogjes te sluiten, maar niet voordat wij nog een stuk uit Jochem Myjer hadden gelezen. We lezen dit niet dagelijks dus het duurt wel even voor wij erdoor zijn.

VRIJDAG

Robert moet gewoon werken dus wij rommelen een dagje thuis. We gaan vroeg naar de winkels zodat de kindjes lekker kunnen spelen. Aron speelt met een buurmeisje en Sofie huppelt er tussendoor. Ik maak ondertussen foto’s voor de blog die gisteren online gisteren online kwam.

Ik doe het rustig aan, want die warmte is best pittig. Lekker even binnen op de bankhangen dus.

ZATERDAG

Zaterdag liep helemaal anders dan gepland. We zouden vroeg boodschappen doen zodat wij voor de warmte stil konden zitten haha. Uiteindelijk werkte onze autosleutel niet meer en hebben wij ongeveer 2 uurtjes op een snik hete parkeerplaats gestaan. Man wat een ellende. Tussendoor liep ik wel even een rondje met Sofie om een cadeau te halen voor mijn moeder.

En om even te spelen natuurlijk!

De pechhulp kon ons niet helpen alleen met het vervoeren van onze auto richting de garage. De sleutel moet vervangen worden en ook de reservesleutel moet vervangen worden. Dé ellende!

Nadat alles geregeld is en wij de laatste boodschappen binnen hebben tut ik even met Sofie. Ze wil graag nagellak op haar teentjes hoe lief??

‘s Middags gaan we spelen, zwemmen en BBQ-en bij vrienden. Sofie geniet er echt van om bij hen te zijn en ook Aron speelt graag met zijn vriendje en vriendinnetje.

Kijk hoe lief! Zo leuk om hun samen te zien opgroeien <3

Sofie is bekaf en valt op de fiets in slaap. Jeetje wat vind ik dat eng zeg haha. Ze leunde tegen Robert aan en hij fietste heel voorzichtig, maar toch vond ik het maar niks. Gelukkig waren we bijna thuis en konden wij haar zo overleggen in haar eigen bedje. Aron doet een poging tot logeren, maar dit blijkt nog geen succes.

Nog even op de bank zitten voordat één van mijn beste vriendinnetjes langs komt. Ondertussen krijgen wij nog even visite van de poes van de buren.

ZONDAG

Zondagochtend slaap ik iets langer uit, ik slaap ‘s nachts zo slecht door de warmte dat ik even iets langer nodig heb. Normaal laat ik Ro altijd liggen, maar nu moest het even andersom. Wanneer ik wakker word ga ik douchen en daarna is Sofie weer helemaal in de ban van mijn buik. ” Zusje buik ” is het en ze knuffelt er graag mee. Als iemand buiten Robert of mij om en buiten het huis vraagt waar de baby is roept ze hard NEE, maar als wij samen zijn dan knuffelt ze graag. Ik ben benieuwd hoe ze is als grote zus.

‘s Middags gaan wij op visite bij oma die 49 jaartjes jong is geworden. Volgend jaar een pop in de tuin 😀 Mijn moeder vroeg wat voor taart ik lekker vind en ik had zo’n trek in een tompouce.

De kleintjes zijn natuurlijk ook mee en samen spelen ze de hele middag. Lief stel <3

Hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Nicole

  Klinkt als een heerlijke week behalve dat gedoe met de auto dan.. Balen zeg!

  29/05/2017 at 7:32 am
 • Reply Fleur

  Lente, zeg maar zomer! Eindelijk de zon! Al kan ik me voorstellen dat het zwaar is als je zwanger bent. Voor je zomerschoenen ben je in ieder geval geslaagd, ze zijn allebei erg leuk

  30/05/2017 at 12:18 am
 • Leave a Reply