Persoonlijk

Moments of joy #2 – back to work

Happy monday! De eerste maandag van het nieuwe jaar zit er alweer op en wat voor week. Normaal is de maand januari niet mijn maand, maar tot dusver mag ik absoluut niet klagen. Afgelopen week werkte ik veel en nam ik ook nog wat extra uren aan ivm veel zieke collega’s vandaar ook dat er minder blogs online kwamen afgelopen week. 

Het is maandag en ik ben klaar om naar het werk te gaan. Ik werk de hele dag en de kids zijn ondertussen bij een vriendinnetje aan het spelen. Als ik thuis kom zorg ik ervoor dat er eten op tafel komt te staan. Robert heeft vandaag ook zijn eerste werkdag gehad.

Dinsdag werk ik weer de hele dag en daarna duik ik de keuken in om eten te maken. Robert haalt ondertussen de kids uit het werk op.

Woensdag werk ik een halve dag, net als anders. Ik werk iets langer door zodat een zieke collega naar huis toe kan. Wanneer ik vrij ben en de kids wakker zijn gaan we richting het zwembad, het is tenslotte nog vakantie! Na het zwemen eten we thuis een broodje kroket om het feest af te sluiten.

Woensdag avond stond ik even stil bij 3 jaar geleden en het nu en wat ben ik dankbaar voor waar ik nu sta samen met mijn gezin!

Donderdag werk ik de hele dag en daarna ga ik met mijn lieve vriendinnetje Marjolijn uit eten hier in de buurt. We kletsen veel en hebben een fijne avond!

Vrijdagochtend komt een vriendje van Aron hier spelen. We gaan samen op pad om broodjes en knakworstjes te halen.

‘S middags kan ik medicatie ophalen bij de apotheek alleen is de huisarts vergeten door te geven welke medicatie ik mag en moeten we erg lang wachten. Na een half uur loop ik met mijn medicijnen naar buiten en hoopte ik oprecht dat het snel beter gaat zijn.

Van Aron zijn vriendje en ouders kregen wij ook nog een mooie bos bloemen voor het thuis komen, zo lief en attent!

Dat is lekker wakker worden! Zaterdagochtend ligt er een mooi pak sneeuw bij ons in de tuin.

We moeten boodschappen doen en Aron vind het een groot succes! Hij springt in grote bulten sneeuw die op de parkeerplaats staan.

Lieve Sofie vindt de sneeuw ook helemaal geweldig!

Heerlijk blij koppie van Aron!

Robert heeft zaterdag een zaalvoetbaltoernooi en ik besluit vroeg op de bank te gaan. Robert is op tijd thuis voor wie is de mol en samen kijken wij de eerste afleveringen. Daarna duiken we lekker ons bedje in voor een nacht vol goede nachtrust.

Zondag is een druk dagje. ‘s Ochtends gaan wij op visite bij mijn schoonouders en daarna moeten wij op verjaardag bij een vriendje van ons die 1 jaar is geworden. Daarna wippen we ook nog even binnen bij mijn ouders. Wanneer we thuis zijn leggen we Sofie op bed en ik ook besluit een dutje te doen op de bank. Mijn medicatie is best heftig en ik kan wel een slaapje gebruiken voordat de week weer begint.

Aankomende week is het een rustige week met weinig extra afspraken. Aron mag morgen weer naar school en ik werk weer een paar dagen. Op naar een nieuwe week vol kansen! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Romy

  Dat klinkt als een drukke werkweek, maar ook met een paar heerlijke momenten. Zo leuk, die blije koppies in de sneeuw! Hopelijk heb je snel wat minder last van de bijwerkingen van de medicatie.

  09/01/2017 at 6:55 am
 • Reply Joyce

  Wat lag er lekker veel sneeuw bij jullie. Dat viel bij ons helaas wel tegen. Fijne werkweek weer!

  09/01/2017 at 7:52 am
  • Reply admin

   Ja was heerlijk, maar ‘s middags was het grotendeels alweer weg helaas! Van mij mag er nog wel een keer sneeuw vallen zo leuk voor de kids!

   09/01/2017 at 8:04 am
 • Reply Dita

  Jeetje wat veel sneeuw bij jullie! 🙂 Bij ons lag maar een heel klein laagje, het was overigens ook meer ijs.

  09/01/2017 at 9:08 am
 • Leave a Reply