Persoonlijk

Moments of Joy #17 – Vakantie! 

Happy monday everyone! Het is maandag en de mei, ik bedoel april vakantie zit erop. Het was een heerlijke week, Ro had een extra dagje vrij en samen met de kinderen deed ik leuke dingen. Ik heb echt even goed genoten! 

Maandag moeten de kinderen echt even bijkomen. Waarvan? Geen idee, maar wij doen het lekker rustig aan.

Kip dat proeft naar de KFC Score! Ik ben dol op de KFC, maar dat zit hier niet in de buurt.

Mijn nichtje komt bij ons logeren en, omdat wij naar de verloskundige moeten past mijn zus even op de kinderen. Het was heel fijn om weer even naar ons meisje te mogen kijken. Ze was lekker beweeglijk.

De kinderen slapen allemaal slecht, maar ik had beloofd dat wij samen naar ballorig zouden gaan. Samen met mijn moeder. Maar eignelijk had ik helemaal geen zin meer, omdat ze zo slecht hadden geslapen. Onder de douche neem ik de beslissing om wel te gaan en ik heb een hele fijne ochtend met ze gehad. Top! Sofie vond het onwijs leuk en ook Aron en mijn nichtje speelden heerlijk.

‘s Middags heb ik het stil in huis. Sofie slaapt direct als we thuis komen en ook Aron en ik vallen in slaap op de bank. Ik denk dat wij het allemaal wel kunnen gebruiken.

‘s Avonds komt er een pakket met allemaal verse groente en fruit binnen lekker !

Woensdag gaan wij een dagje naar Oberhausen om een bezoekje te brengen aan Legoland Discovery Centre en Sealife. Aron heeft er onwijs veel zin in.

En Sofie heeft het ook goed naar haar gezin. Wat een engerd is het soms ook! Klimt ze helemaal bovenin zo’n klimding..

De mannen genieten ondertussen van het bouwen met LEGO.

Tegen 15:00 uur gaan wij weg uit het Discovery centre en gaan wij richting Sealife waar wij nog een tijdje rondkijken naar alle vissen. Leuk!

En kijk deze toffe foto eens! Samen kijken ze naar de haaien.

Voor dat wij de auto in stappen om naar huis te gaan eten we nog even bij CentrO een curryworst mit pommes LEKKAAAH!

Donderdag is het Koningsdag en gaan wij natuurlijk voor een beetje oranje. Kun je het zien? haha! En dat koppie zo ondeugend.

Bijna 23 weken zwanger en zo rond!

‘s middags zijn de mannen even weg en Soof slaapt. Tijd om een beetje te werken.

En bij Koningsdag hoort natuurlijk een oranje tompouce.

Robert gaat ‘s avonds met zijn vrienden weg en ik heb lol met de kindjes. Terwijl ze gek doen schopt hun zusje gezellig mee. Wat een rijkdom! <3

Vrijdagochtend moeten de kinderen nodig naar de kapper en het gaat eindelijk weer heel goed bij Aron. Zo trots op hem <3

‘s Middags komt er een leuk pakketje binnen van Sophie de Giraffe ben er echt heel blij mee.

‘s Middags zitten ze samen zo op de bank. De afgelopen dagen kunnen ze gelukkig weer heel goed met elkaar.

Zaterdagochtend doe ik voor de verandering een keer de was. Ha! nailed it.

Daarna spelen de kinderen lekker buiten. Het mooie weer komt eraan en ze genieten er goed van. Ik ben ondertussen druk bezig met het opruimen van de kelder kast. Nesteldrang?  Zaterdagmiddag gaan wij op verjaardag bij één van ons vrienden hun kids. De kinderen spelen heerlijk en wij kletsen met z’n allen leuk.

Zondagochtend zet ik de Slowcooker weer aan met lekkere Fajita’s en mm ik heb nog nooit zulke lekkere fajita’s gehad. Ik ben echt verliefd op de slowcooker!

Sofie doet al twee middagen geen dutje, omdat ze elke avond tot 21:00 uur aan het spoken is wilde ik wat anders proberen. Rond 15:00 uur heeft ze wel een inkak momentje, maar na een filmpje en even knuffelen met haar speentje in is ze weer. Eens kijken wat de komende tijd brengt qua slaapjes.

Aron is de hele middag weg dus Sofie moet zichzelf vermaken. Eerst kijken we samen frozen en daarna komt bonus oma Mien langs nog voor haar verjaardag. Ze krijgt allemaal prinsessen spullen en een leuk setje kleding van Minnie Mouse. Ze wil het ook direct aan. Wanneer de visite weg is hoor ik gedruppel in de keuken en blijkt dat onze CV ketel lekt. Gelukkig is hij binnen een paar uurtjes gerepareerd!

Op naar een nieuwe korte week! Vandaag begint school weer en is er ook weer zwemles en woensdag weer Judo. Vrijdag heeft Aron weer lekker lang weekend HEERLIJK! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

9 Comments

 • Reply marjonS

  Leuke week. Fijne is dat als de kinderen zich ook samen lekker vermaken.
  Begint school weer? Wij hebben in Limburg 2 weken…. Succes!

  01/05/2017 at 7:19 am
  • Reply admin

   Ja hier is het ook verschillende hoor. Scholen mogen zelf kiezen of ze 1 of 2 weken nemen. Wij hebben d komende tijd nog wat extra vrije dagen.

   01/05/2017 at 9:41 am
 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Ziet er uit als een leuke week. Wij hebben ook 2 weken vakantie en zitten nu in de laatste week.

  01/05/2017 at 7:26 am
  • Reply admin

   Oh heerlijk! hier was het maar 1 week nu weer lekker naar school en zwemmen 🙂

   01/05/2017 at 9:40 am
 • Reply Mathiske -gelukineenrompertje-

  Lekkere week hoor. Die dagen vanaf Pasen tot aan eind mei breken de week altijd zo lekker haha. Lekker eropuit met je gezin

  01/05/2017 at 9:30 am
  • Reply admin

   Haha klopt idd! Komende week ook nog een lekker kort weekje en dan even een paar weekjes normaal haha!

   01/05/2017 at 9:39 am
 • Reply Olga // Daar Was Eens

  Ik sleep I. tussen half 3 en 5 altijd door z’n dip heen door een filmpje op te zetten en hem wat te eten aan te bieden. Anders krijgt hij zo’n boost van anderhalf uur slaap dat ik rond 22 nog bezig ben om hem slapende te krijgen. En dat wordt me te gortig allemaal :’)

  01/05/2017 at 9:46 am
  • Reply admin

   Dit doe ik nu ook twee dagen inderdaad en nu valt ze om 19:00 uur weer in slaap.

   01/05/2017 at 9:52 am
 • Reply Rianne Tonkens

  Wat een gezelligheid! Hier ook bijna geen middag slaapjes meer bij mijn ondeugende 2 jarige. Savonds gaat de laatste weken weer iets beter.. En wat het is? Geen idee.. Een fase hopen we maar! En mooie buik

  01/05/2017 at 1:16 pm
 • Leave a Reply