Persoonlijk

Moments of Joy #16 – Veel vrije dagen

Happy Monday everyone! Het is weer maandag en hier is vandaag de april vakantie begonnen. Afgelopen week was een week met veel vrije momenten voor Aron. Want naast Pasen had hij ook nog een extra dagje vrij, heerlijk! 

Maandag

Maandag gingen wij naar de AH buitendag, ik was gevraagd hier bij aanwezig te zijn en wij hadden een onwijs leuke dag! Na de AH buitendag besloot Robert lekker te koken voor ons en doken de kindjes en ik lekker op de bank. RUST! haha. Zo’n hele dag lopen is toch best intensief als je continu achter Sofie aan moet vangen, maar omdat ik besloten heb niet te gaan voor een duo wagen moet ze wel wennen aan het ‘loslapen’ al ga ik baby 3.0 ook veel dragen.

Dinsdag 

Aron heeft nog een margedag en ook mijn nichtje gaat tegenwoordig naar school toe. Mijn zus moet gewoon werken en aangezien mijn moeder nog moet aansterken moet. De kinderen spelen de hele dag lekker in huis en tussendoor doen we nog boodschappen. Sofie vind het heel gezellig al die drukte in huis en ik? Ik kan alvast een beetje wennen aan de chaos.

Woensdag

Als je het nieuws een beetje gevolgd hebt dan weet je dat heel Veendam op een vreemde manier is wakker geworden. Er is een paar 100 meter verder een explosie geweest nadat iemand de gaskraan had opengezet. Een hele nare en vervelende situatie waar veel mensen helaas veel kwijt zijn geraakt. De kinderen snapten niet helemaal wat er gebeurde (en wij hebben de explosie ook niet gehoord), maar er reden zoveel ambulances, politieauto’s en brandweerwagens langs ons huis (wij wonen aan de doorgangsweg) dat de kinderen best onrustig werden. Na een korte uitleg waren ze weer rustig of in ieder geval Aron. Sofie bleef heen en weer lopen voor de hulpdiensten haha!

Met een omweg gaan wij richting het de winkels. Ik wil geen mensen in de weg lopen en ik had ook niet de behoefte om langs de locatie te gaan. Sofie is dol op Lovemyveggies die wij vorige week kregen en de eerste zakken zijn ook op. Nieuwe halen dus!

Deze twee monsters kunnen niet met en niet zonder elkaar en dat is soms heel vermoeiend. Maar als Sofie haar grote broer op zoekt om even te knuffelen en Aron dit ook accepteert zijn het toch weer twee toppers en smelt mijn moeder hart!

Afgelopen zondag kwam er een ritme update van Sofie online, maar die was niet helemaal up to date. Sofie heeft afgelopen week besloten dat slapen niet nodig is voor 9 uur/ half 10 lange dagen dus!

Donderdag

Foto’s maken voor een blogpost, deze haalde hem niet haha!

Ik kreeg voor een samenwerking een nieuwe babyfoon binnen. Ideaal met camera.

‘s Middags staan de broer/zus foto’s online op de site van de fotograaf! Hij is zo mooi en komt hier aan de muur te hangen.

Sofie kleurt graag en ik bedacht dat een hoekje voor haar elf wel prettig is. Het is in ieder geval een groot succes!

Vrijdag

De laatste dag voor de vakantie en ik merk dat Aron hier echt aan toe is. Hij heeft nog koningspelen en hij vindt het best spannend. Zijn eerste sportdag #milestone

Maar gelukkig haal ik dit blije bekkie weer op! Tijd voor vakantie 😀

Vrijdag ben ik alweer 22 weken zwanger, wat gaat het snel!!

De postbode brengt dit leuke pakket waar ik heel blij mee ben! Op de achterkant staat de naam ons derde kindje! <3

Aron vraagt of ie mag stofzuigen en dat vind ik natuurlijk geen probleem! Succes jongen

s’ Avonds maak ik lekkere dürüm, mmmmm!

 Mijn eetkamerstoelen zitten niet meer lekker en ik ben er wel heel erg klaar mee. Gelukkig hebben mijn ouders nog een stoel staan die ik mag lenen totdat wij nieuwe stoelen hebben gekregen.

Zaterdag komt er een blog online over mijn slowcooker, wat ben ik blij met dat ding!

Zaterdagmiddag als Sofie slaapt duikt Aron zijn kast in om speelgoed te zoeken. Hij tekent allerlei dino’s leuk! Daarna brengen wij ze naar opa en oma om te logeren en doen wij de weekboodschappen met z’n tweetjes.

Een hele slechte foto, maar ‘s avonds hadden wij een feestje bij vrienden die een oude boerderij helemaal opgeknapt hebben, een echt televisieprogramma huis haha! Prachtig!

Lieve vriendinnetjes! Een gezellig avondje met z’n allen, man wat heb ik gelachen! haha

Zondag 

Jep ook zondag staat mijn slowcooker weer aan en deze keer met chicken teriyaki. Lekkerrrrrrr

Robert gaat de auto wassen en de kinderen halen dus ik kan lekker even schoonmaken. De rest van de zondag maak ik wat foto’s voor de blog en knuffel ik met de kindjes.

Komende week is het vakantie en staat er voldoende op de planning haha! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply marjonS

  De schoolfoto is ontzettend leuk! Bij ons worden alleen klassenfoto’s gemaakt geen individuele foto’s, wel jammer.

  24/04/2017 at 7:34 am
  • Reply admin

   Oh zonde zeg! Vorig jaar mocht je niet met niet-schoolgaande kinderen op de foto. Dit jaar wel gelukkig zo blij mee 😀

   24/04/2017 at 9:00 am
 • Reply Charlotte

  Wat een originele schoolfoto zo met die ladder,super leuk! Geniet van de vakantie en de leuke dingen samen!

  24/04/2017 at 8:50 am
  • Reply admin

   Ja ben er ook heel blij mee! Hij komt her aan de muur te hangen 😀

   24/04/2017 at 8:59 am
 • Reply Jessica

  Gave leuke foto van broer en zus! Snap wel dat die een plekje aan de wand krijgt. Woensdag zal wel een gekke dag zijn geweest inderdaad bij jullie met die explosie enzo.. brrr

  24/04/2017 at 1:11 pm
 • Reply Sabrina

  leuke week met leuke foto’s

  24/04/2017 at 5:23 pm
 • Leave a Reply