Comments (7)

Wat een week en wat moet dat schrikken zijn geweest met je moeder! Gelukkig blijkt alles gewoon in orde..

Bah, wat een schrik zeg! Met je moeder alles oké nu weer dus?
Ik hoop dat met Aron ook alles goed gaat!

He bah dat is schrikken hé! En helaas zal je dat beeld nooit meer vergeten denk ik.. 🙁 inmiddels 10 jaar geleden dat ik m’n vader op de grond vond en 112 heb moeten bellen.. en ik zie het zo weer voor me terwijl ik dit typ!

Oh wat heftig… Heeft echt een impact, zowel lichamelijke als geestelijk! En wat knap dat je nichtje dat ze nog zo goed de deur open deed. Fijn dat het nu weer wat beterder gaat met je moeder… Nu kun jij je rust weer even nemen!

Zo dat is heftig zeg! Gelukkig is alles in orde.

Noas denk ik of Maaike die passen ook wel goed bij Aron en Sofie

Noas denk ik of Maaike die passen ook wel goed bij Aron en Sofie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP