Persoonlijk

Moments of Joy #15 – Opruimwoede en 112 bellen

Fijne tweede paasdag iedereen! Ik heb even getwijfeld of ik vandaag wel een weekoverzicht online moest zetten, omdat mijn week anders liep dan gepland. Ik heb dan ook niet veel foto’s, maar zal later kort uitleggen waar dit door is gekomen. 

Maandag

Na een weekend vol feest was Sofie op! Ze deed nog een poging om met haar nieuwe speelgoedjes te spelen, maar de dag duurde haar te lang. Ze heeft dan ook extra lang geslapen ‘s middags.

Terwijl Sofie extra lang sliep kon ik mooi aan de slag voor de blog. Ik nam twee video’s op en maakte nog wat foto’s.

‘s middags ga ik met Aron mee naar zwemles, er is kijkles en dan krijg je altijd een update hoe het gaat. Aron zit niet zo lekker in zijn vel en ik kan er geen vinger opleggen. Ook de zwemjuf geeft dit aan. Op dinsdag heb ik een gesprek met zijn juf en hoop ik meer duidelijkheid te krijgen.

Dinsdag 

Sofie heeft lekker bij geslapen en speelt de hele dag lekker met haar nieuwe spulletjes. O.a. haar nieuwe kleurboek is een groot succes.

Oh en pluto niet te vergeten die ze van mijn beste vriendinnetje kreeg!

Er komt een nieuwe beker voor haar binnen van twistshake, omdat ik ambassadeur van het merk ben geworden. Zo tof! Ik heb al eens eerder een fles ontvangen en die beviel erg goed. Met de code joyfromjoyce20 krijg je 20% korting op je bestelling bij twistshake.

Woensdag

De woensdag begint normaal. Aron gaat naar school en Sofie en ik rommelen in huis. Van mijn nana heeft ze een armbandje gekregen voor haar verjaardag en ze wil hem even om. Ik doe hem erna weer snel af, want hij moet nog gesoldeerd worden.

‘s Middags komt een contact persoon van de woningbouw iets lekkers brengen. Dit zouden we krijigen bij de evulatie van onze woning, maar omdat het nog niet klaar was waren wij hier nog niet aan toegekomen. Lekker dit bewaren wij voor de paasdagen.

Aah kijk nou mini Aron!!!

En daarna veranderde alles voor een kort moment. Mijn zus belde mij iets na vijven of Robert thuis was. Ik dacht ‘wat moeten we doen?’. Maar toen kreeg ik op eens een grote schrik, mijn moeder was in elkaar gezakt en mijn nichtje was bij haar. Met een noodgang ben ik het huis uitgevlogen op mijn fiets om die kant op te gaan. Daar aangekomen deed mijn nichtje de deur voor mij open en zag ik mijn moeder op de grond in de keuken zitten/hangen een heel naar beeld wat ik liever vergeet. Mijn moeder heeft mijn zus weer aan de lijn en ik volg haar instructies op om 112 te bellen. Die nemen mijn telefoontje gelukkig serieus en binnen enkele minuten staat er een ambulance voor de deur. Ondertussen heb ik mijn nichtje kalm in de woonkamer gezet en zijn mijn oom en tante ook binnen gekomen. Op het moment dat ik daar bezig was was ik mega koel, maar toen mijn moeder in de ambulance zat en alles binnenkwam kreeg ik een klap in mijn gezicht. Een heftige ervaring, maar gelukkig hebben ze niks kunnen vinden. Een signaal van haar lichaam dat ze even een stapje terug moet denk ik.

Nadat mijn vader richting het ziekenhuis vertrekt en mijn zus en nichtje ook rustig zijn vertrek ik richting ons huis. Op de fiets ben ik in mijn hoofd bezig met dat ik niet wil huilen waar de kinderen bij zijn, maar zodra ik het huis binnen stap en Robert zie knapt er iets in mij. De kinderen hadden natuurlijk wel door dat er iets was toen ik zo het huis uit stormde en ik leg Aron dan op een kindvriendelijke manier uit wat er is gebeurt. De rest van de avond ben ik heel onrustig.

Donderdag

Een waardeloos dag! Ik slaap slecht en ook mijn lichaam begeeft het even. Het is natuurlijk ook niet niks om opeens met een zwanger lijf mega snel te fietsen. Ik heb van top tot teen spierpijn en mijn beken doen zeer. Ik hang de hele dag met Sofie op de bank en tussen de middag komt mijn zus langs met friet en frikadellen goed voer als je je zo voelt haha! Daarna halen we samen Aron en mijn nichtje op en gaan langs mijn moeder om hun even te laten zien dat het goed gaat. De rest van de dag doe ik heel weinig.

Lobbes heeft een onwijs leuke verzenddoos haha! Sofie speelt veel met haar huis en eet ‘s middag lekker chippies.

Donderdagmiddag komen er wat proefdrukjes binnen voor geboortekaartjes. Wij hebben al een idee voor het kaartje en hij zit hier helaas niet bij! Wel zijn ze echt favoriet. Oh en zal haar naam hier tussen staan?

Vrijdag 

Buikieeee! Robert is lekker vrij en gaat samen met Aron zwemmen. Mijn lijf werkt nog niet helemaal mee dus ik doe het samen met Sofie lekker rustig aan.

We halen nog even bolletjes voor het weekend en Sofie krijgt een banaan bij de Albert Heijn

Er kwam een pakketje binnen ‘s middags en de doos was wederom een groot succes. Kijk ze eens blij zijn <3

Zaterdag

Heerlijk zo’n lang weekend! We doen het rustig aan en gaan dan even een rondje in het centrum. Ik had nog wat boodschapjes nodig. ‘s middags komt er een pakketjes binnen van iloveveggies en wij zijn fan!

Zondag 

Zondag is pyjama dag! Heerlijk. Ik begin de dag met koffie en verstop de eieren voor de kindjes.

Aron wil lekker kleuren en tekent zijn eigen verhaal. Zie je hem groot worden? Heerlijk! <3

Ik slaap niet heel goed en ik weet niet waar het door komt. De kleine is ook veel wakker ‘s nachts dus ik denk dat ze mij goed aan het wakker houden is. Nu Robert lang weekend heeft neem ik het er even van haha!

‘s Middags kijken wij nog samen een film en gaan daarna lekker vroeg gourmetten. Wanneer wij klaar zijn appt mijn vader of ze even lang mogen komen, mama wil de deur uit. Prima! Even samen koffie drinken en dan gaan de kinderen op bed.

Het was een pittig weekje. Ik was veel aan het opruimen in huis en ik merkte dat wat er woensdag is gebeurt ook veel indruk heeft gemaakt. Maar we gaan weer vol frisse moed beginnen aan een nieuwe week. Aron is dinsdag nog lekker vrij en vrijdag heeft hij Koningspelen. Daarna is het vakantie en hoeven we even geen wekkers te zetten YES! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Nicole

  Wat een week en wat moet dat schrikken zijn geweest met je moeder! Gelukkig blijkt alles gewoon in orde..

  17/04/2017 at 6:16 am
 • Reply Kim

  Bah, wat een schrik zeg! Met je moeder alles oké nu weer dus?
  Ik hoop dat met Aron ook alles goed gaat!

  17/04/2017 at 6:28 am
 • Reply Nicole

  He bah dat is schrikken hé! En helaas zal je dat beeld nooit meer vergeten denk ik.. 🙁 inmiddels 10 jaar geleden dat ik m’n vader op de grond vond en 112 heb moeten bellen.. en ik zie het zo weer voor me terwijl ik dit typ!

  17/04/2017 at 8:05 am
 • Reply Geertje - Stay At Home Mama

  Oh wat heftig… Heeft echt een impact, zowel lichamelijke als geestelijk! En wat knap dat je nichtje dat ze nog zo goed de deur open deed. Fijn dat het nu weer wat beterder gaat met je moeder… Nu kun jij je rust weer even nemen!

  17/04/2017 at 8:28 am
 • Reply Eline

  Zo dat is heftig zeg! Gelukkig is alles in orde.

  17/04/2017 at 8:51 am
 • Reply Isis

  Noas denk ik of Maaike die passen ook wel goed bij Aron en Sofie

  18/04/2017 at 12:24 am
 • Reply Isis

  Noas denk ik of Maaike die passen ook wel goed bij Aron en Sofie

  18/04/2017 at 12:24 am
 • Leave a Reply