Persoonlijk

Moments of Joy #14 – Ziek, 20-weken en Sofie jarig!

Happy monday! Net als elke week blik ik ook deze week weer terug op mijn afgelopen week. Het was een week waarbij het alles op ging. 

Maandag 

Maandagochtend moest ik rennen uit bed, omdat ik onwijs misselijk was. Het voelde direct al anders dan ochtendmisselijkheid en dat merkte ik ook na mijn ontbijt. Ik bracht Aron naar school en Sofie bracht ik naar mijn moeder, want ik wilde het hele huis opruimen…Uiteindelijk liep de hele dag anders. Ik bracht Sofie bij mijn moeder en voelde me steeds slechter worden. Na een paar slokken cola vloog ik op de fiets naar huis en plofte ik op de bank waar ik geslapen heb tot het einde van de middag met af en toe een onderbreking om naar de wc te rennen. Ik was heel zwak en heel blij dat mijn moeder en schoonmoeder mij konden helpen met de kinderen. ‘s Avonds was Robert gelukkig thuis en beetje bij beetje kwam ik weer bij.

Dinsdag 

Nog een rustig dagje. Mijn moeder hielp mij met Aron en ik deed zelf de zorg voor Sofie. Ik merkte dat ik nog best zwak was en dat eten nog niet heel best viel.

‘s Middags zat ik even in de zon een beetje vitamine D kon geen kwaad toch?

Sofie was ook hartstikke moe! haha Ze lag half te slapen tijdens het eten.

Woensdag 

Een spannende dag, want de 20-weken echo stond op de planning. Nog even een buikfoto voordat Robert en ik richting het ziekenhuis gingen.

Yess! goed nieuws ons meisje is helemaal goedgekeurd! Met een drankje van de starbucks en een hele rits aan foto’s stap ik in de trein richting huis. Robert moet beginnen met werken.

Na de echo zochten wij nog even een geboortepakje voor haar uit. Zo lief! <3

Donderdag 

Donderdag had ik een lange to-do list qua schoonmaken en opruimen. ‘s middags ging Sofie even naar mijn ouders zodat ik rustig boodschappen kon doen met mijn zus, super fijn! De weekenden zijn tegenwoordig zo druk dat samen met Ro weekboodschappen doen is lastig.

Donderdag was ik net een politie agent. Aron zit al een paar dagen niet zo lekker in zijn vel en is ook niet helemaal fit. Hij reageert dit helaas af op zijn zusje.

Vrijdag

Vrijdagochtend nog even naar het centrum om de laatste spulletjes op te halen voor het weekend en om even te genieten van het zonnetje.

Ik heb een lange to-do list, maar ik moet even in de doos met babyspulletjes kijken haha! Ik kom allerlei kleding van Sofie tegen waarvan ik dacht dat ik het had weggegooid.

Er kwam een blog online over ons bezoekje aan de boerderij en ik vind deze foto zo leuk!! (klik hier voor de blog)

Mijn laatste keer knuffelen met mijn dreumes!

Zaterdag

HIEPERDEPIEP HOERAAAAAA Sofie is 2 jaartjes oud.

We mogen eerst om half 9 op broer/zus foto vanuit school bij een fotograaf! De foto is zooo mooi geworden!

Ons cadeau krijgt ze pas na de foto. Wij hebben een zandbak gehaald met allemaal zandspeelgoedjes en ze vindt het een groot succes.

‘s Ochtends komen mijn oma’s langs en Sofie geniet van een stukje aardbeien kwark taart.

Als Sofie op bed ligt hangen Aron en ik even op de bank. Jongens hij wordt zo groot! En ja dat maakt mij soms f*cking trots!

Lieve Sofie en Lieve Luka spelen de hele middag samen, lief duo!

Kijk hoor daar zit het toekomstige echtpaar! Ze waren zo leuk de hele middag.

Mijn twee allerliefste vriendinnetjes! Fijn om ze om mij heen te hebben en om alle hoogtepunten met hun te kunnen delen.

 

Sofie heeft een heleboel cadeaus gekregen en ze is met alles heel erg blij! Van mijn ouders en zus kreeg ze deze Quinny poppenwagen, super leuk! Straks lopen we beide met onze Quinny wagen. Ze heeft een hele leuke dag gehad.

Bij Sofie droeg ik heel anders en ik vind veel mooier, maaaar ook deze keer ben ik weer mega trots! <3 Mijn lijf die weer 20 weken een klein wondertje in leven aan het houden is.

Even in de zon zitten! Door de renovatie is onze hele tuin verknalt en wij hebben niet echt de behoefte meer om het aan te pakken haha!

En opeens kan Aron op zijn grote fiets YES! Mega trots op hem.

Ik ben als de dood voor een zwangerschapsmasker dus smeer me gek met van alles. En dit is nu mijn favoriet.

Op naar Opa zijn verjaardag.

Het is heerlijk weer dus we spelen buiten en kletsen met familie.

Na het eten gaan wij naar huis en komt de buurman nog even langs. Daarna besluiten wij al snel op bed te gaan. Klaar voor een nieuwe korte week! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Nicole

  Vervelend van het ziek zijn. Heb ik ook gehad. Heerlijk is het dan om achterwacht te hebben he die kan inspringen!

  10/04/2017 at 8:20 am
 • Reply Gerdi

  Wat een vervelend begin van de week, gelukkig heb je lieve familie achter de hand! En wat een gave poppenwagen heeft Sofie gekregen..

  10/04/2017 at 11:53 am
 • Leave a Reply