Persoonlijk

Moments of joy #14 – Druk!

Happy monday! Net als elke andere week deel ik ook deze maandag weer een weekoverzicht. Helaas vergat ik vaak foto’s te maken. Ik was voornamelijk druk bezig met het maken en voorbereiden van campagnes voor op joyfromjoyce.nl. De komende tijd heb ik veel leuke samenwerkingen en daar ging wat aan vooraf. Maar ik ben weer aardig bij. 

Een pan vol champignons, make my day! kuch

Dinsdag maak ik amper tot geen foto’s. Dit is namelijk een foto van woensdagmiddag haha! Wij krijgen een pakketje binnen van Play-Doh en het is een groot succes!

Ook voor de baby komt het één en ander binnen waaronder dit babynestje van Blompetit.nl. Sofie pikt hem direct in.

Voor haar pop, maar ook om zelf in te liggen!

Lunchtijd op donderdag! Mijn moeder en mijn nichtje eten hier ook.

Daarna nog even buiten spelen en dat vind Sofie ook een goed idee!

‘s Middags begin ik met opruimen de achterkamer is klaar. Mijn moeder past vandaag op Sofie en kan ik de rest van het huis mooi aanpakken.

Woeehoeeee 19 weken zwanger! <3

Nog meer babypost! Ik ontvang een nieuwe voedingskussen en Sofie vindt ook dit een lekker bedje!

Vrijdagmiddag gaan de kindjes logeren bij mijn ouders en Aron fietst richting mijn ouders. (en op het moment dat ik dit typ denk ik SHIT! de fiets staat daar nog)

Ik breng daarna mijn fiets naar huis en haal Robert van zijn werk. Date night!

Meh! De helft van dit mocht ik niet, maaaaaaar wat ik wel mocht was heerlijk! Dit was onze laatste food cadeaubon volgens mij jammer! Dinerbonnen zijn echt een goed cadeau!

Toetje! Als wij sushi eten dan gaan wij altijd naar Imono in Groningen. Hele lekkere sushi.

Daarna gaan wij naar Racoon toe. Ro en ik riepen al jaren dat wij Racoon een keer live wilden horen. Het was onwijs mooi en ik heb een paar traantjes moeten laten. Oceaan bijvoorbeeld is een liedje van onze bruiloft en brengt tranen van vreugde!

Zaterdag is het feest! Morgen viert ons vriendje Luka zijn tweede verjaardag en wij gaan natuurlijk een feestje vieren. Het is een gezellige middag en op de terug weg vallen de kleintjes ook heel snel in slaap. Dit gebeurt eigenlijk altijd wanneer wij naar Car gaan.

Wauw gisteren was het mijn uitgerekende datum, 2 jaren geleden dan hé. Ik vind mezelf echt mooi zwanger met 40 weken haha! Ik heb het idee dat ik deze keer wel iets meer uitdij.

De kindjes zijn pas rond 09:00 uur wakker en spelen daarna heerlijk samen met de Duplo. Zo gezellig die twee!

Tijd voor een make-upje! En dansend haar

‘s Middags gaan wij naar een Veehouder hier in de buurt voor een campagne die ik samen met Albert heijn doe. Komende week ga ik jullie van alles vertellen hierover. En aan Sofie kun je wel zien hoe leuk ze het vindt.

Dit kalfje was in de ochtend rond 09:00 uur geboren. Zo lief! De kindjes mochten het kalfje aaien en het is zooo zacht!

Zondagavond duik ik op de bank met oreo’s en mijn laptop. Tijd om even wat werk in te halen.

Komende week is een spannende week, woensdag hebben wij de 20 weken echo en ik ben er bloed nerveus voor. Verder natuurlijk de voorbereidingen voor Sofie haar verjaardag, want aanstaande zaterdag mag Sofie haar 2e verjaardag vieren! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Het was inderdaad een drukke week. Wel leuke post ontvangen voor jullie baby.

  03/04/2017 at 6:15 am
 • Reply Patricia

  Die hang naar sushi en dan balen dat je amper iets van de lekkere dingen mag, herken ik zo. Succes deze week. Ga voor goede 20 weken voor je duimen.

  03/04/2017 at 7:28 am
 • Reply Rachel Kromdijk

  Wauw wat een leuk en gezellig overzicht weer, sushi vind ik echt niet lekker maar carpaccio zou ik echt gaan missen!

  04/04/2017 at 3:34 pm
 • Leave a Reply