Comments (12)

Waarom geen softijs meer?
En stop je met de danslessen ivm de zwangerschap of andere reden?

Softijs raden ze af tijdens je zwangerschap ivm dat die apparaten vaak niet goed schoon gemaakt worden. En ik neem liever geen risico’s.

Ja klopt ik stop idd ivm de zwangerschap. Het gespring etc is niet heel prettig.

Oh oeps.. heb al paar keer softijs op. Wist ik niet eens…

Bij bedrijven waar continue softijs verkocht wordt is het risico nihiel, maar toch is het wel iets om mee op te passen. Zeker als je niet weet of het apparaat wel goed schoongemaakt wordt. Bij de Ikea zou je bijvoorbeeld gerust een softijsje kunnen eten, maar ik ben zelf ook zo iemand die liever geen risico neemt.

Mooi buikje Joyce, groeit echt goed! En dat broodje hamburger hahaha, dat is echt iets wat ik in deze zwangerschap ook zou doen. Heerlijk!

Het verschilt ook per verloskundige wat ze vinden dat wel/niet mag. Hoorde laatst iemand die gaan verpakte sla mocht 😮

Daar zijn de meningen over verdeeld. Ze zeggen juist dat bij grote ketens zoals McD. de boel wel goed is, omdat ze strengere regels hebben, maar ikea doe ik liever weer niet die maken ze niet schoon voor ze bijvullen. Ik neem het gewoon niet ga het risico niet opzoeken haha!

Hier nooit echt een lijstje gekregen wat wel of niet mag. Ben nu voor 2e keer zwanger en dit nooit geweten haha. En ook altijd gegeten eigenlijk. Wat niet weet wat niet deert? Geen idee, maar ik lust eigenlijk vrijwel alleen maar softijs. Zal er alleen nu wel wat langer over nadenken 😛

Leuke foto’s! Wat leuk dat Sofie haar zo lekker kan vermaken met de Duplo. Mila vindt dit ook super leuk.

haha ik moest zo lachen om een paar foto’s en wat een leuk overzicht!

Mooi dat je buik zo groeit! Leuke nieuwe jas voor Aron en dat voor maar een tientje.

De cookie cutters zijn leuk! Ik ben voor Davey ziin verjaardag ook al druk met mickey spullen bezig. Via Aliexpress heb ik al een paar mooie exemplaren kunnen vinden.

Wat een leuke vaas is dat zeg van Blond Amsterdam!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP