Persoonlijk

Moments of Joy #11 – Een rustig weekje

Happy monday! Net als elke andere maandag staat er weer een nieuwe weekoverzicht online op mijn blog. Ik geef je een kijkje in mijn afgelopen week. 

Mmmm ik ben deze zwangerschap dol op ijsjes. Ik kocht eerst mars ijsjes, maar vind die dingen belachelijk duur!! Dus nu heb ik van die cheap ass choco’s in de vriezer liggen die het ook prima doen.

Ik had Aron nog vaak achterop de fiets, maar hij begint mij echt te zwaar te worden. Deze zwangerschap voel ik mijn banden heel veel meer en hem tillen is dan niet echt bevorderlijk. Hup op z’n eigen fiets dus. Wat prima kan, want zijn school is 5 tot 10 minuten fietsen.

Buikje!! Ik ben dol op de jurkjes van de zeeman.

Dinsdag middag is Aron niet fit en blijft thuis, ik heb een afspraak bij de kapper en besluit deze wel door te laten gaan. Mijn moeder is zo lief om even op de kindjes te passen. Ik zit uiteindelijk een uur te kletsen bij mijn kapper. Heerlijk!

En dit is het eind resultaat! Ik knip een stuk van mijn haren af, omdat ik zo vaak gedoe heb met mijn haar. Binnenkort nog even terug om het te laten verven.

Ik ben zoooo trots op hem! <3 <3 <3

Toen wij van ons vakantie huisje terug gingen naar ons eigen huis raakten wij de auto sleutel kwijt. Wij moesten toen de auto laten weg slepen om de andere sleutel te laten uitlezen. Haha wat een stunt. Uit eindelijk kwam ik de sleutel weer tegen in mijn mand waar mijn bh’s en sokken liggen lol.

Sofie zit heerlijk te spelen. De duplo naar beneden was een groot succes.

Ik wil stappen ondernemen met mijn bloggen, maar daarvoor wil ik en goede voorbereiding. Ik heb op papier gezet wat ik allemaal vind passen bij Joyfromjoyce en ga vanuit hier nieuwe plannen en doelen maken. Ik ben benieuwd of het gaat worden zoals ik hoop dat het gaat worden.

Buikjeeeee <3 Ik ben weer zo trots op mijn groeiende buik.

Donderdag even boodschappen doen met mini, de Etos is nog niet open dus we wachten even.

En er komen kleertjes binnen voor baby muis! Ik ben dol op confetti en ik kon daarom dit pakje dan ook niet laten hangen.

Donderdag middag is Aron aan de beurt bij de kapper. Hij vindt het niet heel fijn en heeft veel last van de kriebelende haartjes, maar deze keer gaat het heel goed!

Op de terugweg vraag ik Aron of hij de container mee naar achter wil nemen. Ik merk dat Aron meer behoefte heeft om ons te helpen in huis en gun hem dat ook. Zo kan hij uiteindelijk weer een stukje zelfstandiger worden.

Sofie krijgt een toffe houten camera, hoe leuk is hij? Ik schrijf er binnenkort nog een blog over.

Vrijdag middag doe ik overdracht van mijn danslessen. De kindjes spelen even bij mijn ouders. Gek idee hoor dat ik straks helemaal niks meer met de lessen doe. Maar het is voor een goed doel en na de zomer start ik weer vol frisse moed en inspiratie.

Op de terugweg haal ik patatjes bij de snackbar. Ik had voor het eerst de hele week weer zin in normaal eten, behalve vrijdagavond. haha!

Er staan nog aardbeien in de koelkast die ik in stukjes maak. Lekker om te smikkelen met dit weer.

Tijd om boodschappen te doen. Ik doe de komende vijf dagen een challenge met 5 dagen koken voor €25,- de eerste dagen zitten er al op. En vanavond om 18:00 uur komt de eerste blog ervan online.

Na het boodschappen doen heb ik zoveel trek in kibbeling dat we een zak meenemen om samen op te eten. Aron eet lekker mee, maar Sofie vindt het maar niks haha!

Terwijl Sofie slaapt ga ik in huis bezig en de mannen buiten. Alle troep van de renovatie opruimen. Aron helpt goed mee knipt alle dode bloemen uit de planten.

Sofie komt niet lekker uit haar middag dutje. Ze krijgt tandjes (ze heeft er nog maar 6(!)) en heeft er veel last van. Dan maar even lekker knuffelen en Mickey kijken.

Zondag is een rustig dagje, zoals altijd eigenlijk. ‘S ochtends gaat Ro voetballen en bouwt Aron lekker met de blokken. Sofie kijkt toe en sloopt het zo nu en dan haha! Ik maak ondertussen foto’s voor de blog. Het is mooi weer dus daar geniet ik even goed van haha!

Hoe was jullie week? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Leuk weekje zo te zien. Dat pakje is echt heel schattig. Ik had een drukke week, maar dat heb ik al maanden.

  13/03/2017 at 6:21 am
 • Reply Gerdi

  Wat een heerlijke week en dat mooie weer word iedereen vrolijk van!!

  13/03/2017 at 7:00 am
 • Reply Dita

  Wat een heerlijk weekje! Ben benieuwd naar de boodschappen challenge.

  13/03/2017 at 7:25 am
  • Reply admin

   De eerste twee dagen zijn goed gegaan ben benieuwd naar de rest van de week! 🙂

   13/03/2017 at 9:48 am
 • Reply Papa-zijn

  Zeker een leuk/rustig weekje! Ik heb ook een rustig weekje gehad met als afsluiting een weekendje centerparcs.

  13/03/2017 at 9:46 am
  • Reply admin

   Heerlijk er even tussenuit!

   13/03/2017 at 9:47 am

  Leave a Reply