Persoonlijk

Moments of Joy #10 – Wij weten het geslacht!

Happy monday! Net als elke maandag staat er weer een nieuwe update online op mijn blog. Een update van mijn afgelopen week.

Maandagavond hebben wij controle bij de verloskundige, de kindjes gaan mee en vinden het heel interessant. Ik vind de praktijk waar ik loop onwijs prettig!

Sofie is heel erg geïnteresseerd in alles wat er bij de praktijk staat en samen met Robert maakt ze deze foto, lief!

Overdag waren de dagen afgelopen week een beetje gek en druk vandaar weinig foto’s. Dinsdag hebben wij een oudergesprek voor Aron en ik ben onwijs trots op hem! Hij doet het goed en wij kregen al te horen dat hij naar groep 3 gaat <3 Over een dikke week krijgt ie zijn rapport mee en kan hij met iedereen delen. Leuk!

Woensdagmiddag gaan wij naar de ikea toe. Aron moet een ander matras hebben, want die hij nu heeft pas net niet goed in zijn huidige bed. We gaan heel doel gericht naar de ikea haha! Daarna gaan we even bij ons nieuwe neefje kijken! <3

Wanneer we thuis komen moeten wij nog een koffertje vullen voor Aron zijn school. Het is de letter koffer en wij moeten met de letter “N” spullen in het koffertje doen.

Wanneer de kinderen op bed liggen pak ik een lekker mars ijsje uit de vriezer, lekker!

Woensdag heb ik het druk met het maken van foto’s voor de blog. Sofie merkt dat op en wil ook foto’s maken. Ik ben heel erg blij met het resultaat!

Mijn vriendinnetjes zijn mega nieuwsgierig naar het geslacht, oké dat komt door mijn tease acties haha! Ik stuur deze foto’s maar niemand reageert erop. Haha! Hier zie je het roze rompertje dat ik kocht op de negenmaandenbeurs.

Donderdag kwam dit boek binnen en ik lees hem direct uit, de recensie staat inmiddels al online.

Samen met Sofie haal ik Aron op van school en ze besluit een duik te nemen in de zandbak, meh! Haha!

Aron is weer een keertje op de fiets naar school gegaan. De fiets van zijn verjaardag blijkt nog iets te groot en het voelt nog niet vertrouwd voor hem. Op straat fietsen wij dus nog op zijn kleinere fiets.

Samen lopen wij naar het station waar mijn moeder staat te wachten.

Daag mini! <3

Ik heb al weken zin in KFC, echt even pittige kip eten (oeps!) We besluiten dit als avond eten te eten, omdat het die avond het best uit komt.

‘S avonds lig ik met dit kleintje op bed. Ze is onrustig, maaaaar….. Ik ontdek haar 7e tandje die zich door haar tandvlees heeft gedrukt.

Zaterdagochtend is het cupcake bak tijd!


Wat staat het leuk hé? Aron bakte ze samen met mij en vond het super leuk om te doen.

En de binnenkant is natuurlijk roze! Wij krijgen er nog een dochter bij, super leuk! (Geslacht maakte ons niet uit hoor, maar om het nu te weten is wel super leuk)

Zondag doe ik eerst niet zoveel, tegen het einde van de middag ga ik richting Groningen om samen met mijn beste vriendinnetje Sushi te eten. Je kunt mij hier echt voor wakker maken, zo lekker!

Op naar een nieuwe week met weinig afspraken, ook wel lekker een keertje. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Marije

  Mjuuuum, sushi! Leuk trouwens dat je vriendinnen niet door hadden dat er een roze romper op je foto stond 🙂 Hopelijk heeft de sushi gesmaakt gisteren!

  06/03/2017 at 8:03 am
 • Reply Juliette

  Die teaser was zo gemeen met roze en blauw, hihi. Gefeliciteerd! Super leuk nog een meisje

  06/03/2017 at 8:27 am
 • Reply jodi - liefthuis

  Wooow die roze romper had ik meteeeen gezien, denk ik hahahaha

  06/03/2017 at 8:26 pm
 • Leave a Reply