Happy momlife

Elma van Vliet 4
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Moederdagtip! Voor mama van Elma van Vliet

Nog eventjes en dan is het alweer moederdag. De dag waarop moeders even in het zonnetje gezet en daarop volgend natuurlijk vaderdag de dag waarop wij onze vaders, onze helden, in het zonnetje mogen zetten. Ik ontving twee leuke boekjes van Elma van Vliet die je kunt invullen voor je vader en moeder om te geven op deze mooie dag. En wil jij je ouders ook verrassen met deze boekjes? Lees dan helemaal door te aan de winactie! 

Voor Mama 

Voor mama is een cadeauboek om je moeder te laten weten hoe belangrijk ze voor je is. Door de vragen te beantwoorden en de creatieve opdrachten in het boekje te maken kun je een uniek en blijvend bedankje maken voor je moeder. Een mooi persoonlijk cadeau! Naast dat je zelf dingen moeten doen is het boekje ook gevuld met mooie en inspirerende uitspraken en is er de mogelijkheid om er foto’s in te plakken.

13 mei is het moederdag en dan moet je natuurlijk (of nou ja mag je) met een mooi cadeau voor je moeder aankomen. Iets persoonlijks, iets unieks en dat zijn deze boekjes sowieso! Je kunt een mooie herinnering maken voor je moeder, om terug te lezen en misschien wel samen herinneringen op te halen.

Voor Papa 

Papa’s zijn toch wel een beetje de helden van hun dochters, toch? De man die je van alles kan leren en je kriebels van in je buik krijgt als ie samen met zijn klein kinderen in de weer is. Nu denk je misschien kunnen ze het boekje niet delen? Maar nee als ik alleen al naar mezelf kijk heb ik andere herinneringen met mijn moeder en vader. Daardoor krijg je verschillende antwoorden en twee unieke boekjes.

Ik heb ze voor mijn beide ouders ingevuld en ze zullen hem de komende weken ook cadeau krijgen. Mijn moeder rond moederdag en mijn vader rond vaderdag. Ik hoop dat ze het leuk vinden om terug te lezen en te zien waar ik mooie herinneringen aan heb. Ook wil ik dit boekje nog graag invullen voor mijn zus er is namelijk ook een zussen variant.

WINNEN! 

Wil jij kans maken op het boekje voor mama en het boekje voor papa? Dat kan! Ik geef namelijk één set met beide boekjes weg om je ouders mee te verblijden ook samen de herinneringen te delen. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat een reactie achter onder dit blog bericht dat je mee wilt doen. (dit mag ook via facebook)
  • Like mijn facebookpagina.

Geef jij je moeder iets cadeau met moederdag? 

Naast deze boekjes heeft Elma van Vliet nog meer leuke boekjes ontwikkelt en toffe spelletjes en vragen spelletjes voor ouder en kind. Binnenkort deel ik nog wat leuke items van Elma van Vliet! Ik ben dol op het bewaren van herinneringen en de boekjes dragen hier mooi aan bij.

 

Facebook Comments

Share this post