Comments (6)

Leuk! Ik doe graag mee met deze actie. In de kraammand die ik na de geboorte van onze dochter heb gekregen van mijn ouders zat een vergelijkbaar boekje. Een boekje dat ik van baby tot en met de tienerjaren voor mijn dochter kan bijhouden. Hoe leuk zou het zijn om hun nu zo’n boekje cadeau te kunnen doen, maar dan ingevuld door mij voor hun?!

Ik wil graag meedoen!

Gaaf! Dat zou een leuk cadeau zijn

Wat leuk, ik maak zeker graag kans om die voor mijn ouders te maken.
Ik ben op facebook idd fan van je pagina. Leuk.

Oohh dit lijkt me zo ontzettend leuk om te doen! Idd heel leuk voor Moederdag. Ik doe graag mee met de winactie.

Wat leuk om in te vullen en cadeau te geven aan mijn ouders

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP