Feestdagen

Moederdag 2014

moederdag

Moederdag, jullie heb afgelopen week al kunnen lezen wat ik er van vond en toch wil ik er nog meer over vertellen. Namelijk hoe ik verwent werd door mijn mannen. Want dat werd! Wil je weten hoe ik verwent werd? Lees dan snel verder!

Het begon allemaal met heerlijk uitslapen! Of nou ja ik kan beter zeggen dat het begon met langer in bed liggen. Want ik was al wakker, ik heb maar lekker genoten van de rust en ben wat gaan lezen in de LINDA en heb wat filmpjes op youtube gekeken. Ondertussen hoorde ik beneden een blij mannetje en een grote man met kas deurtjes gooien. Ze waren begonnen met het ontbijt!

Rond half 10 werd ik opgehaald en liep ik op de lekkere geurtjes af.  Mijn mannen hadden heerlijke chocolade croissants gemaakt, en er stonden allerlei cadeaus op mij te wachten. Ik vroeg aan Aron welke ik eerst moest gaan uitpakken en dat waren twee heerlijke douchegels van Nivea met een leuke mok erbij. Daarna kreeg ik nog een blond Amsterdam mok. Die was eigenlijk van Robert, op de mok staat de tekst; have i told you lately that i love you? You and me are meant to be. En als laatste natuurlijk nog een super leuk zelf gemaakt cadeautje van Aron. Hij heeft een jam potje geverfd en dit staat nu te pronken bij ons op tafel. Super leuk cadeautje!

Ik heb echt genoten van Moederdag, mijn mannen hebben me goed verwent.

Hebben jullie ook zo genoten van Moederdag? 

xox Joyce

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Gwen

  Ahh, echt zo lief! En ook die herrie die de mannen maken in de keuken hihi, ik weet dat nog van bij ons vroeger. Met vaderdag deden we echt stilletjes met mama en met moederdag maakte het niet uit, mijn vader deed zelf ook niet stilletjes 😉

  12/05/2014 at 8:43 am
 • Reply Nicole

  Ahhh wat leuk zeg!
  Flink verwend..
  Wij zijn vooral op bezoek geweest bij de moeders, maar tot een uur of 10 in de ochtend draaide het even alleen om mij hihi!

  12/05/2014 at 10:05 am
  • Reply Joyce

   Ja dat deden wij ‘s middags ook haha!

   12/05/2014 at 10:12 am
 • Reply Linda

  Lief hoi, zo te zien heb je een heerlijke moederdag gehad. Mooi rijmpje ook.

  12/05/2014 at 10:30 am
 • Reply Rianca

  Heerlijk! Dat versje wat op je ontbijtbord ligt heb ik als kussensloop! Leuk versje is dat. 🙂

  12/05/2014 at 12:38 pm
 • Reply Eline

  gezellig zeg! Mooi!

  12/05/2014 at 9:55 pm
 • Leave a Reply