IMG_1417
Comments (5)

Ik vind wassen heerlijk dus dat vind ik niet zo heel erg maar je wereld maakt een kwart slag als je mama bent dat is zeker!

Wat leuk zo,n kleine terug kijk, en dit ga ik straks ook allemaal meemaken en kan niet wachten tot het echt allemaal gebeurd. Natuurlijk zullen er moeilijke en minder leuke momenten zijn, maar de liefde die je terug krijgt van zo,n kleintje is onbetaalbaar.

Wat een leuk stukje!

Leuk om te lezen 🙂 leuk dat je ook “minder leuke” dingen deelt in plaats van: mama zijn is alleen maar geweldig, fantastisch en fijn!

Zo herkenbaar !!! Daarnaast doe ik nu veel dingen anders in de opvoeding bij mijn tweede dochter,,, Van de eerste leer je een hoop. Goede maar ook slecht dingen.. :-)…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP