Happy momlife

Fleur 1 maand
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Milestone blanket van Moeder&meer + WINNEN!

Hoogtepunten van de kinderen bij houden vind ik leuk om te doen. Zo maakte ik van Aron elke maand een normale foto (er bestonden geen milestonecards en blankets). Van de webshop Moeder&Meer kreeg ik een milestone blanket opgestuurd om te gebruiken bij Fleur en ik vind ze geweldig! 

Moeder&Meer importeert de toffe milestone blankets uit Amerika en zijn exclusief verkrijgbaar bij Moeder&meer. Met de milestone blankets kun je op een mooie manier bijhouden hoeveel maanden oud je baby is en hoeveel groter het kindje is geworden. Heel leuk om zo elke maand de groei van je kleintje te zien. De dekens kun je niet alleen gebruiken voor elke maand een foto, maar zijn ook te gebruiken als XXL Swaddle. Hiermee kun je je kindje afdrogen, maar ook gebruiken al dekentje of wat dacht je van een speelkleedje? Een multifunctioneel product dus. De blankets zijn gemaakt van 100% bamboe en daardoor heerlijk zacht en zal niet krimpen tijdens het doen van de was. De afmetingen van de doeken zijn 120x120cm waardoor je kindje er een heel jaar op past, dat is uiteindelijk het doel toch?

 

Bij Moeder&meer hebben ze diverse Milestone blankets en de collectie wisselt ook regelmatig. De milestone blankets kosten €29,95 een prima prijsje voor een multifunctioneel product van top kwaliteit. Ik heb nu van één maand een foto kunnen maken met de blanket en zal dit de komende maand ook blijven doen. Als je een overzicht van de gemaakte foto’s wilt zien kun je zoeken op #monthlybeaufleur. De onderstaande milestone blankets zijn op dit moment te koop bij Moeder&meer en ik mag er eentje weggeven.

WINNEN! 

Wil jij zo’n toffe milestone blanket t.w.v. €29,95 winnen? Dat kan! Ik geef er namelijk eentje weg in samenwerking met Moeder&meer. Wat moet je hiervoor doen?

Naast de milestone blanket verkoopt Moeder&meer nog meer leuke, toffe producten en is het zeker de moeite waard om een kijkje nemen.

De winnaar maak ik 30 oktober bekend op mijin facebookpagina!
Facebook Comments

Share this post