Babyproducten Review

Milestone blanket van Moeder&meer + WINNEN!

Hoogtepunten van de kinderen bij houden vind ik leuk om te doen. Zo maakte ik van Aron elke maand een normale foto (er bestonden geen milestonecards en blankets). Van de webshop Moeder&Meer kreeg ik een milestone blanket opgestuurd om te gebruiken bij Fleur en ik vind ze geweldig! 

Moeder&Meer importeert de toffe milestone blankets uit Amerika en zijn exclusief verkrijgbaar bij Moeder&meer. Met de milestone blankets kun je op een mooie manier bijhouden hoeveel maanden oud je baby is en hoeveel groter het kindje is geworden. Heel leuk om zo elke maand de groei van je kleintje te zien. De dekens kun je niet alleen gebruiken voor elke maand een foto, maar zijn ook te gebruiken als XXL Swaddle. Hiermee kun je je kindje afdrogen, maar ook gebruiken al dekentje of wat dacht je van een speelkleedje? Een multifunctioneel product dus. De blankets zijn gemaakt van 100% bamboe en daardoor heerlijk zacht en zal niet krimpen tijdens het doen van de was. De afmetingen van de doeken zijn 120x120cm waardoor je kindje er een heel jaar op past, dat is uiteindelijk het doel toch?

 

Bij Moeder&meer hebben ze diverse Milestone blankets en de collectie wisselt ook regelmatig. De milestone blankets kosten €29,95 een prima prijsje voor een multifunctioneel product van top kwaliteit. Ik heb nu van één maand een foto kunnen maken met de blanket en zal dit de komende maand ook blijven doen. Als je een overzicht van de gemaakte foto’s wilt zien kun je zoeken op #monthlybeaufleur. De onderstaande milestone blankets zijn op dit moment te koop bij Moeder&meer en ik mag er eentje weggeven.

WINNEN! 

Wil jij zo’n toffe milestone blanket t.w.v. €29,95 winnen? Dat kan! Ik geef er namelijk eentje weg in samenwerking met Moeder&meer. Wat moet je hiervoor doen?

Naast de milestone blanket verkoopt Moeder&meer nog meer leuke, toffe producten en is het zeker de moeite waard om een kijkje nemen.

De winnaar maak ik 30 oktober bekend op mijin facebookpagina!
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Anna

  Ik zou voor de milestone blanket today gaan…

  Facebook : An Na

  24/10/2017 at 3:24 pm
 • Reply Marina

  Super leuke winactie aangezien ik net moeder ben geworden afgelopen week lijkt me dit super om bij te houden. Ik ga voor het vliegtuig lekker stoer voor mijn zoontje

  24/10/2017 at 3:27 pm
 • Reply Lieke van Veen

  Ik doe heel erg graag mee voor de deken met het vliegtuig. Harstikke leuk idee zo’n Milestone deken!

  Ik volg jou en Moeder & Meer op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

  24/10/2017 at 7:15 pm
 • Reply Samantha

  Wat leuk!
  Ik zou graag het stoere vliegtuig en willen winnen!
  Ik heb alles overal geliked.

  26/10/2017 at 11:31 am
 • Reply Marian B

  Wat zou ik deze graag gehad hebben, maar mijn dochtertje wordt al bijna 1. Maar ik doe toch mee, want ik heb een schoonzusje dat zwanger is en ik haar hier graag mee zou verrassen!Ik weet alleen nog niet welke ze zou kiezen…

  26/10/2017 at 2:51 pm
 • Reply Laura

  O grappig! Ik dacht dat je dit met photoshop had gedaan! Ik doe niet mee 🙂

  26/10/2017 at 7:48 pm
 • Reply Bregje

  Wat een ontzettend leuk idee om zo de foto’s te maken! Ik dacht ook dat het met een app of photoshop was gemaakt.
  Ik ben momenteel 7 maanden in verwachting en het lijkt mij super leuk om mijn kleine knul op het vliegtuigkleed te kunnen fotograferen!

  27/10/2017 at 10:08 am
 • Leave a Reply