Comments (9)

Wat leuk om te lezen 🙂 ik volg je nog maar kort en woon volgens mij niet ver bij je vandaan. De O Wee cursus en het zwemmen staan ook op mijn lijstje! Ik hoop dat je je inmiddels beter voelt.

Dat idee van het jurkje vond ik ook leuk, maar ik kon niet echt iets vinden wat me aansprak én waarin ik aan het eind ook nog in zou passen (geen rekbare stof of sowieso totaal geen ruimte. Dus ik doe het gewoon met mijn dagelijkse outfits. Dat is ook wel leuk voor later, dan kan ik zien wat ik in deze tijd allemaal voor kleding droeg. 🙂

Ik volg trouwens bij mijn praktijk het Centering Pregnancy programma. Dan doe je zelf je bloeddruk en gewicht meten en dan ga je nog even langs de verloskundige die je buik even voelt en naar het hartje luistert. En de 1,5 uur daarna zit je met andere zwangeren te praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor die periode. In het begin hadden we bijvoorbeeld het onderwerp voeding tijdens de zwangerschap, vervelende kwaaltjes en wat te doen als je daar echt last van hebt. Van de week moest ik ook op controle en ging het over borstvoeding, kraamzorg en kinderopvang en rechten/plichten die je op het werk hebt. Zo leer je veel meer over bepaalde onderwerpen doordat er écht de tijd voor wordt genomen en doordat anderen ook vragen stellen. Dan duurt een controle dus niet maar een kwartier en zit je met zo’n vrouw aan een tafeltje van “nou, vertel maar”. En dat vind ik zelf wel een hele fijne manier, en doordat het dus gewoon controleafspraken zijn valt het ook gewoon onder verzekering, voor veel andere cursussen moet je betalen en dat is voor mij natuurlijk ook bijkomend voordeel.

En verder wil ik kijken of ik wil zwemmen of yoga wil doen. Ik vind de ontspanning heerlijk (we krijgen ook na elke controleafspraak een ontspanningsoefening), maar dat gewichtloze in het water lijkt me vooral straks wel heel prettig. Maar dat is denk ik ook een kwestie van proberen.

Leuke bucketlist! Ik zou, als ik ooit nog eens zwanger wordt, zo’n gipsbuik laten maken en dan laten versieren. Gewoon om te hebben. Vind ik leuk, haha.

Ohhh jammer dat je zo ver weg woont…. anders konden we samen DIY-ven voor onze beebs en had ik je wel op weg kunnen helpen met de naaimachine en met haken 😉

Vind het zo leuk om je te volgen!!

Wat leuk zo’n bucketlist! Mooie lijst :D!! Vooral het bijhouden van zo’n boek is tof om je kind later te geven! Lijkt me ook kei leuk om over na te denken als ik later (hopelijk heb ik dat privilege) zwanger ben!

Erg leuk zo’n bucketlist! Als ik ook ooit een kindje zou verwachten ga ik ook op zwangerschapszwemmen, lijkt mij heerlijk.

Hier in Noord-Nederland hebben wij meestal wel geluk met sneeuw, vorig jaar waren wij ook de enige met sneeuw haha! Dus hopelijk dit jaar weer geluk.

Ik vind een gipsbuik wel leuk om te doen, maar zal er daarna waarschijnlijk nooit weer naar kijken. Net als een Bellypaint, ik vind mijn buik (striae) afschuwelijk. Maar wie weet kijk ik er straks anders na 🙂

Ik ben altijd in voor een treinreisje hoor! 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP