Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn Weight Watchers heruitgevonden tips!

Ik krijg heel veel vragen over Weight Watchers, hoe ik het vol kan houden om niet te snoepen en nog veel meer vragen. Ik heb een heleboel tips voor jullie verzameld om het nog makkelijker te maken. HEt volhouden is namelijk net altijd het makkelijkste wat er is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

1// Begin iedere dag met het plannen van je avondeten 

Ik begin iedere dag met het invullen van het avondeten. Hierdoor weet ik namelijk precies hoeveel punten ik de rest van de dag nog over heb. En kan ik makkelijker keuzes maken. Ik wil namelijk niet bezuinigen op mijn avondeten, omdat ik dit graag samen en gelijk wil doen aan het eten van mijn gezin.

2// Zoek een maatje!

Alleen afvallen is lastig het is juist zo fijn om iemand te hebben om mee te kletsen. Ik ben daarom ook groot voorstander van WW Connect. Hier kun je zelf vragen plaatsen en statussen delen, maar ook kletsen met anderen onder hun updates. Iedereen daar zit in het zelfde schuitje en je kunt elkaar hierdoor goed motiveren.

3// Zorg voor gezonde producten 

Ik ben iemand die snel in de verleiding kan komen als de verkeerde producten in huis zijn. Ik kan een reep chocolade in de kast bijvoorbeeld niet weerstaan. Ik koop het daarom ook niet meer, of nou ja alleen op de momenten waarop ik dit van mezelf mag. Meestal neem ik op woensdaga   vond iets en in het weekend. Zo kan ik het op andere momenten beter volhouden. Verder zorg ik er voor dat ik veel fruit en rauwkost in huis heb zodat ik altijd iets kan pakken als ik het nodig heb. Daarnaast heb ik ook altijd een heleboel snacks in huis die Weight Watchers proof zijn oftewel laag in punten.

4// Stel kleine doelen 

Het is heel mooi dat ik in totaal 20 KG wil afvallen, maar met zo’n groot doel ga ik het natuurlijk nooit halen. Ik doe het daarom in kleine stapjes. Ik kies er voor om kleinere doelen te stellen. Zoals ik wil voor 1 februari 5 KG kwijt zijn. Dat is een kleiner doel waarvan ik weet dat ik hem ga halen. Als ik hem gehaald heb ik weer de juiste motivatie binnen en kan ik weer een volgend doel stellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5// Ga wat vaker ergens lopend of op de fiets naar toe 

Ik doe alles op de fiets of lopend, omdat ik geen rijbewijs heb. Maar ik kan er nog vaker even uit gaan om te wandelen, want die lichaam beweging zorgt er alleen maar voor dat ik nog sneller mijn doelen ga behalen.

6// Zet een fles water naast je neer

Wist je dat je vaak als je honger hebt gewoon dorst hebt? Het dorst signaal is namelijk het zelfde als je honger signaal. Veel mensen verwarren dit met elkaar waardoor je dus vaak eet terwijl je eigenlijk gewoon zin hebt in wat drinken. Om dit te voorkomen heb ik standaard een fles water naast mij staan. En ik vul zoveel mogelijk mijn thee mok bij. Ik drink graag de thee van tastea overdag en ’s avonds een kop rooibos thee met mango smaak.

7// Gebruik bakjes 

Wil je graag iets lekkers? Maar ben je eigenlijk net als ik dat je als je een zak chips hebt je een hele zak leeg eet? Pak dan een bakje. Bakje leeg? Dan heb je genoeg gehad. Ook neem ik nooit meer grote zakken chips mee, maar haal ik kleine zakjes chips. Zo voorkom ik ook dat ik te veel chips eet.

8// Een off-day hoort er bij

Lukt het een dag niet? Dan is dat helemaal niet erg. Dat hoort er gewoon bij. Geef je er aan over en herpak je zelf de volgende dag weer.

9// Gebruik de app 

Ik gebruik de app zoveel mogelijk. Ik klets op connect en ik vul alles in wat ik eet. (drinken niet alleen drinken dat punten kost). Het geeft goed inzicht in wat je eet en drinkt op een dag.

10// Blijf binnen je punten! 

Ik blijf door de weeks eigenlijk altijd binnen mijn punten. En in het weekend snoep ik wat van mijn weekpunten af. Vaak komt dit doordat wij onze keuze dag qua eten in het weekend hebben en ik het lekker vind om iets op tafel te zetten op zaterdagavond.

Heb jij nog vragen over Weight Watchers laat ze achter en dan behandel ik ze in een volgende post!
Wil je lid worden? Op dit moment hebben ze een actie waarbij 1 maand gratis krijgt en 30% korting! Klik hier voor de actie.

Facebook Comments

Share this post