Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn week in outfits

In het verleden plaatste ik vaak mijn outfits. Ik liet zien wat ik die week had gedragen door het gebruiken van foto’s via de spiegel. Het leek mij leuk om dit weer eens te doen met de outfits die ik afgelopen week heb gedragen. Het was een feest week en je zou denken dat je dat wel aan mijn outfits kunt zien en dat klopt deels!

Dag 1 

Ik draag weinig broeken ik vind het gewoon niet zo lekker zitten, maar deze broek vind ik wel fijn! Hij is hoog en met een hemdje van de HEMA zit hij echt heerlijk. De broek komt van H&M trouwens daar koop ik altijd mijn broeken. Het vestje is van Vila en heb ik nu al een paar jaren. Mijn schoenen kocht ik in de schoenen sale. En zitten ook heel erg lekker!

DAG 2 

Een comfi outfit, één van mijn favoriet met een thuiswerkdag. Een flaired pants en deze is vol met glitters. Daarboven mijn favoriete trui van ZEEMAN. En daardoor wederom weer mijn boots.

DAG 3

En dan is het tijd voor feestelijke kleding. Een panty ( ik koop mijn panty’s altijd bij JUMBO) En mijn jurkje is van Iz Naiz en is één van mijn favorieten. Het is een heerlijk zacht stofje. Ik draag dit jurkje heel erg graag omdat het zo’n lekker stofje is. Dit was trouwens mijn eerste dierenvel item in de kast, ik durfde het niet aan, maar nadat ik hem aantrok trok ik hem zo’n beetje niet weer uit haha! Mijn enkellaarzen zijn ook groot favoriet. Ze hebben een klein hakje waardoor ik er prima een hele dag op kan lopen. Ze zijn van echt leer waardoor je ook echt kwaliteit aan je voeten hebt.

DAG 4 

Eerste kerstdag tijd voor een glitterjurkje! Deze is nieuw en hij zit zo mooi! Het is een A-lijn jurkje en je kunt er eventueel nog een riempje bij dragen. Ik heb nog geen leuk riempje gevonden dus draag hem gewoon neutraal. Onder dit jurkje weer een panty (van JUMBO) en mijn lievelingsenkellaarzen.

DAG 5 

En als laatste dit knoopje die ik vorig jaar aan had met de feestdagen, maar nog zo mooi is dat ik hem nu steeds vaker aan het dragen ben. Wederom met een panty van JUMBO en mijn Enkellaarzen van Only.

Welke outfit is jouw favoriet? 

Facebook Comments

Share this post