Happy momlife

lighted christmas tree
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn verlanglijstje voor de feestdagen (De keuken editie)

Oh ik vind het zo heerlijk om in deze tijd van het jaar cadeaus voor de mensen om mij heen te regelen, maar ook om zelf rond te kijken naar wat ik graag wil hebben. Ik heb dit jaar meerdere verlanglijstjes voor mezelf gemaakt en één daarvan deel ik vandaag met jullie.

lighted christmas tree

1// Keukenmessen – Ik doe het al jaren met messen die eigenlijk helemaal afgeslepen zijn. Ik heb zelf een slijpstaaf waar ik prima mee om kan gaan. Maar na jaren slijpen gaan je messen gewoon af. Ik wil heel graag een Japans koksmes van Kookgigant, dit lijkt mij super fijn om mee te snijden. Aangezien ik graag in de keuken sta voor o.a. kitchenmom.nl vind ik het belangrijk dat ik goede messen hebben Je merkt gewoon echt verschil als je met een goed mes aan het snijden bent. Nu is het nogal een grotere uitgave, maar wel echt het geld waard!

2// Koekenpan – Ik wil ook heel graag een nieuwe koekenpan. Ik wil heel graag RVS pannen hebben om in te bakken, aangezien dit een vele betere kwaliteit heeft dan onze huidige koekenpan. Daarnaast hebben wij nu nog teflon pannen en dit is niet heel erg veilig.

3// Ovenschalen – Daarnaast wil ik heel graag nieuwe ovenschalen. Mooie stenen ovenschalen en een mooie stenen quiche vorm. MAar ook dusdanig mooi dat ik ze ook kan gebruiken bij het fotograferen van mijn recepten.

4// Nieuw servies – Ik heb jarenlang een Blond Amsterdam servies gehad en ik vond het altijd heel erg mooi, maar ik ben toe aan iets rustigers. Ik wil daarom ook dolgraag een nieuw servies hebben. Ik heb al wat moois uitgekozen en de hint laten vallen bij Robert voor onder de kerstboom. Ik ben heel erg benieuwd of het gaat lukken.

5// Keukenweegschaal – Ik heb op dit moment alleen nog maar een keukenweegschaal welke op de ouderwetse manier werkt. Maar ik wil graag een digitale, en dan ook eentje van goede kwaliteit.

6// Digitale kookwekker – En dan het volgende; een digitale kookwekker. Mijn huidige kookwekker heeft het afgelopen week begeven, dus een nieuwe is nodig. Een digitale lijkt mij super handig.

Ik denk dat ik met dit deel van het lijstje alweer heel ver kom de komende feestdagen. Maar naast keuken spullen heb ik nog meer handige items op mijn verlanglijstje staan. Dit zal ik de komende periode met jullie delen, wie weet haal jij er ook nog wat inspiratie uit.

Facebook Comments

Share this post