Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn ultieme me-time avondje + BUDGET TIP!

Het is een gekke tijd waarbij iedereen veel meer thuis is. Ook wij zijn veel meer thuis en ook samen. Toch heb ik af en toe echt een avondje voor mezelf nodig. Voorheen deed ik dit altijd als mijn man de deur uit was voor een gezellig avondje uit. Tegenwoordig doe ik dat toch anders. Ik ga je vandaag vertellen hoe ik mijn me-time avondjes besteed.

Ik probeer de laatste tijd ’s avonds minder op mijn telefoon doelloos te scrollen. Naast dat ik ’s avonds graag boekenluister ben ik ook begonnen met het lezen van tijdschriften. Het is lang geleden dat ik een tijdschrift heb gelezen. Maar ik ontdek dat ik het toch wel heel erg leuk vind. Vroeger kregen wij thuis altijd de Hitkrant, Tina, Donald Duck en de Breeak-out. En volgens mij heb ik zelfs nog een abonnement gehad op de Pony. Ook vond ik het vroeger leuk om zelf tijdschriften te maken. Deed jij dit ook? Ik pakte dan meerdere papiertjes die ik helemaal vol schreef en vol tekende. Hier deed ik dan twee nietjes in en tadaa ik had mijn eigen tijdschrift. Nog steeds kan ik langs het tijdschriften vak lopen en trekt het mij aan, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik het kopen van een los tijdschrift tegenwoordig best prijzig vind. Gelukkig is hier ook een oplossing voor. Net als dat je boeken kunt luisteren, ebooks kunt lezen, series kunt streamen kun je ook een abonnement nemen op digitale tijdschriften via tijdschrift.nl. Een abonnement kost €9,99 per maand en je kunt dan eindeloos lezen.

Je kunt de app op je telefoon zetten, maar ook een tablet. Daarnaast kun je het eerst een maand gratis proberen. In de app heb je keuze uit een heleboel Nederlandse tijdschriften (75!). Zelf vind ik de Viva, Flair, Ouders van Nu en Kek mama leuk om te lezen. Voor Aron zit de Donald Duck er op en de Zo zit dat, een leuk educatief tijdschrift. Je kunt het abonnement delen met het hele gezin, je kunt namelijk met 5 apparaten tegelijk lezen!

Een nieuwe bezigheid dus, ik lees ’s avonds graag tijdschriften. Het liefst met een masker op mijn gezicht. Een lekker winter theetje in mijn had. Een lekker muziekje (Van Suzan & Freek bijvoorbeeld) op de achtergrond. Helemaal nu met de koude herfstavonden vind ik het heerlijk om op deze manier tijd aan mezelf te besteden. Ik heb dan ook altijd lekkere geurkaarsen aan (appel kaneel is favoriet) en als het even kan een lekker warm gemaakte snack met appel en kaneel.

Facebook Comments

Share this post