Happy momlife

IMG_0629
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn nieuwe Vila winterjas

Ik vind winterjassen kopen echt een ramp haha! Veel modellen vind ik vaak niet leuk of het ziet niet lekker. De laatste jaren ben ik heel trouw aan één kleding merk en bevat mijn kledingkast veel items van Vila. Ook voor het najaar heb ik een aantal items van dit merk gescoord waaronder mijn nieuwe winterjas van Vila.

 

Vila 

Vila is een merk waar ik nu een paar jaren veel items van in de kast heb hangen. Verschillende truien en jurken heb ik in mijn bezit. De pasvorm is goed en de kwaliteit van de kleding is ook goed. Het ligt iets hoger dan de H&M qua prijs, maar als je het in de sale shopt is het echt goed betaalbaar, dat is in ieder geval mijn ervaring. Mijn favoriete gele stipjes jurk is ook van Vila.

Vila winterjas

Toen ik winterjas mocht uitzoeken was ik er dan ook van overtuigd dat ik er eentje van Vila wilde hebben. Vorig jaar had ik al een mooie gezien van Vila, en stiekem hoopte ik dat hij er dit jaar nog steeds was. En dat was hij! Het is een wollen winterjas met een grote wollen kol/muts heel fijn in je nek. Ik heb het namelijk heel snel koud in mijn nek en met deze jas is dat dus geen probleem meer. De jas is lekker warm waardoor ik ook wel verwacht dat ik er goed de winter mee door komen. Er zitten zakken in die diep genoeg zijn. Eigenlijk is het gewoon een ideale jas. Hij zit ook niet te strak doordat hij een beetje in een A-lijn loopt.

Nadeel?

Het enige nadeel dat ik kan bedenken met de jas is dat er geen rits in zit. Bij de omschrijving van de jas staat dat er een rits in zit, maar deze heb ik tot op heden niet kunnen vinden. Niet heel erg hoor, want er zitten druk knopen op die best wel goed werken, maar in de winter met koude wind vind ik een rits toch fijner.

Hebben jullie al een nieuwe winterjas?

Facebook Comments

Share this post