Happy momlife

myomy 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn nieuwe Myomy bag

Tassen voorheen kocht ik zo vaak een nieuwe tas, maar tegenwoordig kies ik liever voor kwaliteit. Ik heb inmiddels een aantal in mijn collectie die een goede kwaliteit hebben. En onlangs mocht ik er een nieuwe aan toevoegen. Ik mocht van de webshop Brandfield een nieuwe tas uitzoeken van het merk Myomy. Ik kende het merk nog niet, maar nu ik een tas van Myomy in mijn collectie heb ben ik er fan van. Het zijn tassen van buffelleer en je krijgt er ook nog eens een jaar garantie op. Heel eerlijk? Ik heb nog nooit eerder een tas gehad met garantie erop. 

Ik koos voor de Myomy My Paper Bag Mini. Waarom? Ik sleep vaak al een grote tas mee voor de kinderen, maar vind het fijn om mijn telefoon, portemonnee en camera dichtbij mij te dragen. En een grote tas is niet altijd praktisch haha! Een klein handig tasjes dus om makkelijk mijn spullen in mee te nemen die ik standaard bij me moet hebben. Ik koos voor de bruine variant, omdat dit bij vele jassen van mij prima past haha! Zwart had ook gekund hoor, maar ik heb al zoveel zwarte tassen dat ik deze keer liever voor een kleurtje ging die ik nog niet in mijn bezit had.

Wat zit er allemaal in mijn tas?

Sinds ik mijn myomy tas heb is het eigenlijk de tas die ik overal mee heen sleep. Ik gebruik hem op twee manieren en met twee verschillende soorten inhoud haha! De ene keer als ik iets voor mijn blog heb en de andere als ik “gewoon” huis tuin en keuken dingen doe haha!

  • Huissleutels, tenminste meestal dan. Het komt wel eens voor dat ik mijn sleutels vergeet
  • Portemonnee of pasjes houder
  • iPhone
  • Lipstick en lippenbalsem
  • Kauwgom
  • Doosje rozijntjes om Sofie zo nu en dan mee te pleasen haha!
  • Visitekaartjes
  • Extra batterij voor mijn camera
  • Extra SD kaart

Past dit er allemaal in? Jazeker! Als ik mijn portemonnee bij mij heb dan heb ik mijn camera vaak niet mee. Moet ik mijn camera mee? Dan zorg ik er altijd voor dat ik mijn pasjes bij me heb. Want en mijn camera en mijn portemonnee passen natuurlijk niet in zo’n klein tasje.

Ik ben erg blij met mijn tas! Dankjewel Brandfield voor de tas. 

De tas van Myomy heb ik toegestuurd gekregen door Brandfield
Facebook Comments

Share this post