Happy momlife

sacha 3
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn musthaves voor de herfst

Herfst mijn favoriete seizoen met een heleboel favoriete producten/musthaves. Zo kan ik bijvoorbeeld niet zonder mijn pantoffels (en kon ik niet wachten tot ik ze aan kon doen) en heb ik ook een favoriet schoeisel. Ik deel mijn herfst musthaves met jullie. 

Bergstein Pantoffels 

Oké het hoeven niet perse deze pantoffels te zijn, maar als je echt lekkere pantoffels wilt dan zijn deze wel echt een musthave hoor! Mijn god wat zitten ze lekker. Ik draag ze nu voor het tweede jaar en ze zijn nog gewoon goed. Normaal moest ik twee paar pantoffels hebben per jaar dus dit is veel duurzamer.

Buckle boots 

Van Sacha mocht ik een paar schoenen uitzoeken en dat kwam goed uit! Ik heb namelijk elk jaar wel een paar Buckle Boots en die van vorig jaar waren echt net stuk gegaan. Ik vind boots fijn, omdat ze lekker warm zijn en vaak goed tegen een Nederlands regenbuitje kunnen. Ik ga normaal altijd voor veilige enkellaarsjes, daar mee bedoel ik dat ik eigenlijk geen studs o.i.d. op laarsjes uitkies. Maar ik wilde eens gek doen en ik vind ze zo tof! De laarzen zijn volledig van leer waar ik zelf ook wel heel blij mee ben. Ik was eerder altijd van de goedkope plastieken schoenen, maar ik merk nu zoveel verschil. Schoenen zijn echt wel het geld waard. De boots combineer ik eigenlijk met al mijn outfits, zo droeg ik ze al bij een jurkje, maar ook bij een jeans. Oké eerlijk? Ik draag ze sinds ik ze heb elke dag.

Een warme sjaal 

Ieder jaar koop ik een nieuwe. Niet omdat ik andere winterjas heb, maar omdat er een nieuwe trend is of omdat ze nog dikker en fijner zijn. Ik kan echt niet zonder een sjaal in het najaar. Er was zelfs een tijd dat ik ook in de zomer altijd een sjaal droeg, tot dat ik hem bij de winkels liet liggen en nooit weer zo’n mooie en fijne terug heb gevonden.

Herfst thee 

Nu het herfst is verandert mijn theedoos ook. Waar ik in de zomer veel frisse, fruitige theetjes drink. Drink ik in de herfst en winter meer kruidige theetjes, zoals de echte herfst thee of the winter glow van de lidl. Zo lekker! Doe jij dit ook?

Warme vest 

Ik ben een vesten persoon haha! Ik loop het liefst iedere dag met een warme vest en de vest op bovenstaande foto is mijn favoriet. Hij is van Vila en ik woon er in. Hij gaat aan, in de was en is gelukkig mega snel droog. Voor de winter staat nog zo’n exemplaar op mijn verlanglijstje.

(Pompoen)-soep

Het liefst eet ik iedere dag pompoensoep, maar dat is een beetje overdreven. Maar iedere dag soep mag van mij wel, lekker met veel groentes. Pompoen is overduidelijk favoriet, maar ik eet ook graag linzensoep, kippensoep en tomatensoep.

Wat is voor jou echt een musthave voor de herfst?

Facebook Comments

Share this post