Comments (5)

Ikj heb genoten een dag van relaxen en zonder telefoon.
We gaan het nog een keer overdoen

Nieuweschans is idd heerlijk. Al ben ik daar nog nooit in het sauna deel geweest. (ben wel in veel andere sauna’s geweest.) Je moet de eerste keer inderdaad even een drempel over maar ik vind dat snel wennen. Zo was ik afgelopen dagen 2 dagen in de sauna in amsterdam; 1 dag naakt, en de 2e dag was badkledingdag en dat vonden we de 2e dag eigenlijk vervelend. Ook al is het een gevoel….

Ik val bijna van m’n stoel als ik zie dat daar binnen foto’s genomen mogen worden. Niet ok!

De foto’s zijn gemaakt op het moment dat het bad nog niet open was en samen met een medewerken van Fontana. Daarna is de telefoon in mijn kluisje gegaan om te genieten van de wellness net als ieder ander. Dit is dus een uitzondering geweest

Tevens staat dit ook onder aan de blog vermeld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP