Happy momlife

img_3620
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn kerst outfit || Advent of Joy

Nog 4 dagen en dan is het kerst! YES! Heb jij je outfit al compleet? Nee? Dan heb ik nog een hele leuke tip voor je! Ik heb namelijk een setje kleding van My Jewellery gekregen, omdat ik benieuwd was of de items ook passen bij vrouwen die iets dikker billen hebben. Ik kreeg een heel mooi jurkje en laat jullie graag zien wat ik er van vind en wat ik er nog meer bij draag.

Je complete outfit kopen kun je bij My Jewellery. Ze hebben echt van alles, mooie jurkjes, armbanden, panty’s. Echt alles! Ik mocht wat items uitzoeken voor de kerst en laat je zien wat ik heb uitgekozen.

Oorbellen 

Ik draag niet vaak oorbellen, want mijn ene gaatje is vroeger niet goed geprikt. Maar met de feestdagen maak ik nog wel een uitzonder, omdat het je outfit wel afmaakt. Ik koos voor oorbellen met een gebobbeld patroon waardoor ze lekker robuust lijken. Daarnaast koos ik ze in een gouden kleur. Ik merk dat ik steeds vaker kies voor goud ipv zilver. De oorbellen zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze niet verkleuren. handig hé

Haarclip 

Ik draag mijn haren graag achterover, zodat ik er zo min mogelijk last van heb in mijn gezicht. Ik koos hiervoor een handige grote haarclip uit, die je op diverse manier kunt gebruiken. Daarnaast hebben ze een heleboel verschillende soorten bij My Jewellery. Ik koos voor een zwarte met glitters erop, ik hou van glitters!

Jurkje 

En dan mijn jurkje.  Ik koos voor een jurkje met hartjesprint, omdat deze bij het model er leuk uit zag haha! Ik was wel een beetje sceptisch hoor toen ik hem uit de verpakking haalde, want hij was vrij kort. Ik ben zelf 1.75m en jurkjes zijn al snel kort. Maar soms moet je buiten je comfortzone stappen en ik moet zeggen dat ik nu wel heel erg blij ben met het jurkje. Het is een XL en hij valt wel echt iets kleiner. Ik heb normaal namelijk L. Het is fijn om te weten dat je dus als iets vollere vrouw ook prima kleding kunt kopen bij My Jewellery. Naast dit jurkje hebben ze nog een heleboel andere leuke jurkjes voor de feestdagen.

Panty’s 

En als laatste was ik ook wel heel erg benieuwd naar de panty’s van My Jewellery. Het is een high waist shaping panty en hij is 30 denier. Prima toch? Het is een stevige panty die ik niet zo snel kapot trek. Heel belangrijk in mijn geval, want ik ben nogal een stumper met panty’s. Een goede aankoop dus.

Wat vinden jullie van mijn kerst outfits? 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met My Jewellery

Facebook Comments

Share this post