Happy momlife

Processed with VSCO with c1 preset
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn houten horloge van Woodwatch

Ik ben niet zo’n fan van het dragen van horloges. Ik vind ze meestal te zwaar of het bandje plakt te veel. Toen ik de horloges van Woodwatch voorbij zag komen was ik benieuwd of dit beter bij mij zou passen. Hout is sowieso meer mijn ding dan leer bijvoorbeeld. Ik ontving een horloge van Woodwatch en vertel je er graag meer over. 

De horloge word geleverd als heus cadeautje in een mooie houten bewaardoos. Dit doosje staat sindsdien op mijn stuk van het badkamermeubel, zodat ik hem er direct in kan doen wanneer ik hem afdoe. Mooi stevig en helemaal passend bij de horloge. Ik kan heel blij worden van items die net even anders zijn. Ik wil geen dertien in het dozijn zijn met mijn sieraden en vaak ook niet met mijn kleding. Daarom werd ik ook heel erg enthousiast over de horloge van Woodwatch. Ik kende het niet en om mij heen waren er ook weinig mensen die het kenden. Ze waren zelfs verbaasd over mijn hippe houten horloge.

Processed with VSCO with c1 preset

Het merk is ook nog een goed voor het milieu, het aantal bomen dat nodig is geweest voor de productie doneert het bedrijf aan Trees for All. Super goed! En dan nu naar de horloge. Ik zelf vind de horloge luxe ogen. Maar dat heb ik eigenlijk al snel met houten items. Mijn Woodwatch horloge is mooi afgewerkt en ziet er origineel uit. Ik ontving de City of Light variant een klassieke horloge speciaal voor vrouwen. Hij is mooi subtiel waar ik zelf erg van hou. Een grote horloge zit mij namelijk vaak in de weg en doe ik dan af. Dit item heb ik al vaak gedragen.

Toen ik de horloge binnen zag komen wist ik direct al dat dit een goede deal was geweest. Door zijn formaat pak ik hem snel en merk ik ook dat ik mijn outfits meer af maak. Hij past overal bij en ziet er ook nog eens erg leuk uit. Je kunt ook alle andere sieraden ermee combineren en dat vind ik toch ook wel een mooi pluspunt.

Ik ben erg blij met mijn Woodwatch City of Lights. Hij kost €139,- en ik vind hem het geld helemaal waard. 

Facebook Comments

Share this post