Happy momlife

img_1595
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn haren laten verven door een vriendin?

Ik ben echt te lui om een afspraak te maken bij de kapper plus daarbij is mijn vaste kapper gestopt. Mijn uitgroei zat inmiddels halverwege mijn haren en tja ik moest het misschien maar weer eens laten verven. Nu ben ik zelf niet meer zo van het zelf verven. Dus ik liet het weer doen door een vriendin..

Het stond eigenlijk al wel een maand gepland, als het niet langer is. Maar Ro zijn gezondheid gooide roet in het eten. En zoals je hier boven ziet was het ook echt wel nodig om mijn haren te laten verven. Tamara is 5 uur bezig geweest met het verven, tussendoor kletsten we veel en zorgden wij er voor dat de kinderen naar ons luisterden haha! Het was een flinke klus maar het eind resultaat is echt mooi geworden!

Vrouger, toen ik nog geen kinderen had was ik ook altijd heel erg blond. Heel erg blond en eigenlijk wilde ik dat wel weer. Ik werd in de derde ook altijd polski genoemd, vanwege mijn donkere wenkbrauwen en blonde haren. Maar hé ik ben er blij mee en daar gaat het om toch?! Tamara Heeft het echt goed gedaan had ik dat al gezegd? Ze verft mijn haren niet met een bus verf, maar koopt haar haar items bij zo’n kappers webshop.

Nu wil ik eigenlijk nog mijn puntjes laten knippen, maar ik wil ook mijn haren laten groeien. De vorige keer dat ik puntjes liet knippen waren mijn haren een stuk korter dan ik wilde dus ik durf het nog niet helemaal aan. Ik mis namelijk best mijn lange haren van vorig jaar haha, dus of dat nog gaat gebeuren durf ik niet te zeggen. Er komt ook een bruiloft aan en daar wil ik mijn haren ook mooi kunnen opsteken. Dus ik denk dat ik het nog maar even met mijn kapsel moet doen.

Wat vinden jullie ervan?

Facebook Comments

Share this post