Happy momlife

zomerjurkjes 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn favoriete zomerjurkjes

In de zomer draag ik voornamelijk jurkjes. Ik vind dit lekker zitten in combinatie met een ouderwets fietsbroekje/korte legging is het ook lekker fris. Ik heb inmiddels een hele lading jurken in mijn kast hangen en daar zitten ook absolute favorieten bij. Het maken, maar vooral het terugkijken van de foto’s was wel erg confronterend, omdat ik op dat moment op mijn zwaarst was. Zelfs zwanger ben ik niet zo zwaar en stevig geweest. Je kunt ook echt zien dat deze foto’s gemaakt zijn voordat ik in de zon ben geweest.

Terug naar de jurkjes, want daar gaat het uiteindelijk om. Het eerste jurkje is echt een groot favoriet. Hij is van de Miss Etam. Het is een heel luchtig jurkje in het geel. En als je mij een beetje volgt dat weet je dat geel mijn lievelingskleur is. het is een overslag jurkje en bovenaan zitten nog een paar knoopjes waardoor je hem ook dicht kunt dragen. Ik heb zelf niet hele grote borsten, zeg maar geen maar met een mooie push up BH lijkt hij erg mooi. Hij is trouwens nog te koop en in de sale!

Het tweede jurkje is ook eentje die ik veel draag. Het is een zwart knoop jurkje van de HM en heel goed betaalbaar. Hij is mooi zwart en valt als A-lijn jurkje. Ik ben van mening dat dit mij vaak het beste staat. De bandjes zijn verstelbaar en dat is voor mij met weinig borst heel handig! Het jurkje is niet meer te koop in het zwart, maar wel in vele andere kleuren en ook in de sale.

Dit jurkje geeft mij een hele dikke kont haha! Maar zit wel heel lekker en is van linnen waardoor hij ook lekker is met warme dagen. Ook het model zit lekker, niet te strak maar gewoon wijd vallend. Ik denk wel dat ie nog mooier valt als mijn kont iets dunner is maar hé. Het jurkje komt van BonPrix, een hele betaalbare webshop.

Dan een jurkje dat ik vorig jaar kocht voor de bruiloft van mijn oom en tante. Hij zit zo lekker maar is wel mega warm. Ik vind het echt een vakantie jurkje, als het heel mooi weer is. Geen camping jurkje trouwens, op de camping draag ik makkelijke jurkjes en toch wel wat korte broeken. Hij is van de HM, maar wel een oude collectie.

Dit gele jurkje komt van AliExpress. Ik vind dit soort jurkjes erg leuk en zag er zo mega veel voorbij komen op AliExpres dat ik er eentje heb geprobeerd. Ik ben echt mega enthousiast want hij zit erg mooie en qua maat valt ie ook erg goed. Het is dat ik inmiddels echt al wel genoeg jurken heb, maar anders had ik er nog een paar in huis gehaald.

Draag jij ook veel jurkjes? 

Facebook Comments

Share this post