Happy momlife

ww proof snacks
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn favoriete WW proof snacks 

Wat is het leuk om te zien dat zoveel van jullie inmiddels ook zijn begonnen met WW. Het motiveert mij enorm om met jullie hier over te kletsen. En ook hoop dan ook dat ik jullie kan motiveren met deze blogs. Vandaag heb ik een overzicht van mijn favoriete WW proof snacks. WW heeft er zelf een heleboel maar in de winkel kun je ook een heleboel snacks vinden die goed binnen je punten passen.

Hero Zero B’Tween – Af en toe heb je wel eens lekkere trek. Ik probeer hier zo min mogelijk aan toe te geven. 1 x per week neem ik een Hero Zero B’Tween dit is een WW proof Snack. Hij kost je 3 SmartPoints. Maar dit is het zeker waard. Je hebt weer even je chocolade behoefte vervuld en hij vult goed. Je koopt ze gewoon bij de supermarkt.

Propercorn – Ik ben dol op een hartige snack. Chips of popcorn bijvoorbeeld. Ik vind zelf tegenwoordig zoute popcorn het lekkerst. En voor één klein zakje ben je 3 Smart Points kwijt. Ideaal vind ik zelf om als tussendoortje te nemen of om zelf mee te nemen naar de bioscoop bijvoorbeeld.

Groente – Ik heb standaard komkommer, tomaatjes, bleekselderij en worteltjes in huis om te pakken als tussendoortje.  Vaak maak ik hier een dipsaus bij met wat kwark of Griekse Yoghurt en wat kruiden. Ik gebruik de kruiden mengsels van Green Gypsy hier vaak voor, Skinny Dipping is mijn favoriet.

Kipfilet met augurk – Volg je blauw of paars? Dan is dit een 0 punten tussendoortje. En anders kost het je een paar punten voor de kipfilet. Dit vind ik echt een lekker tussendoortje en neem ik vaak ’s avonds op de bank. Ik ben na 3 ook wel verzadigd door de zure smaak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvarg toetjes – Deze heb ik onlangs ontdekt en ik vind ze super lekker! Het zijn toetjes die ik bij de Jumbo tegen kwam en zijn heel erg Ww proof. Er zit niet veel troep in en het vult goed.

Warme appel – Dit vind ik zo lekker! Even de appel opwarmen met een lepeltje water en kaneel mmm! 5 minuten in de oven en je hebt een heerlijke snack. Helemaal met de koude dagen vind ik dit heerlijk.

Gevulde eieren – Eieren pak ik ook vaak en meestal maak ik er dan gevulde eieren van. Ik gebruik hiervoor dit recept  dit is de gezonde variant zonder mayonaise of frietsaus. Goede vervanger en qua smaak bijna identiek.

Zoute stokjes – Heb je echt zin in iets knapperigs? Dan zijn zoute stokjes ook een oplossing. Ze wegen weinig waardoor je best veel kunt pakken voor een klein aantal punten. Ik probeer dit soort dingen wel alleen maar in het weekend te eten.

rijstwafel met pindakaas en banaan – Een paar keren per week eten wij heel laat door de naschoolse activiteiten van de kinderen. Op zo’n moment ga je vaak, makkelijk en snel snaaien en dan is dit een goede oplossing. Ik smeer een rijstwafel of maiswafel met pindakaas en snijd daar boven op een halve banaan in plakjes.

Snack a jacks – En dit is mijn all time favoriete snack voor ’s avonds op de bank. Als vervanger van mijn geliefde zak chips. Ik heb standaard de snack a jacks cheese kleine zakjes in huis en dit gebruik ik als vervanger voor mijn chips. Ik hou van chips en dit komt aardig in de buurt van deze snack.

Nibbits – Heb je zin in echte chips? Dan zijn nibbits een goede variant. Pak een bakje (weeg hem af) en je hebt meer dan je verwacht. Nibbits wegen namelijk niet zoveel.

Wat is jouw favoriete snack? En kende jij deze WW proof snacks  al?

Facebook Comments

Share this post