Happy momlife

overhead shot of a cellphone between a mug and headphones
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn favoriete podcasts

Ik luister graag naar pratende mensen. Ik vind het heerlijk om iets te luisteren terwijl ik bezig ben of op de dagen wanneer de kinderen bij hun vader zijn. Zo voel ik mij minder alleen ben ik afgeleid. Naast dat ik graag boeken luister kan ik ook echt genieten van een leuke, grappige of spannende podcast. Ik deel mijn favoriete podcasts met jullie.

1// Vroumibo

De vroumibo is denk ik de eerste podcast die ik trouw iedere week luister. Soms heb ik het idee dat ik naar mezelf en mijn twee vriendinnen luister. In een groep heb je altijd dezelfde types zitten en dat is duidelijk kenbaar in de podcast van Nina, Iris en Sophie. Het is een heerlijke groep meiden die over van alles en nog wat lullen. Soms een ver van mijn bed show en soms zo lekker herkenbaar !

2// Moordcast

Dionne heeft de podcast moordcast waarbij ze allerlei moordzaken gaat uitpluizen en deelt ze de meest gruwelijke details. Ik ben mega nieuwsgierig aangelegd en ik vind het heerlijk om dit te luisteren.

3// BIMS

Oh ik weet niet waarom ik dit zo leuk vind, maar het is zo’n hilarische podcast. Het gaat over 3 BN-ers die in de Bijlmer hebben gewoond en soms nog denken dat wij hier in het noorden met koets en paard rijden. Nee gekheid, het is gewoon een hele andere cultuur dan wij hier in het hoge noorden gewend zijn en dat maakt het onwijs grappig en leuk. Daarnaast kan ik heel hard lachen om Soundos.

4// #geenfilter

Vrijdag ontdekte ik de podcast #geenfilter of nouja ontdekte. Hij werd vrijdag gelanceerd, een combinatie van Tamara Elbaz, Maria Tailor en Fawry. Hilarisch! Ik ben stiekem echt Tamara en Maria fan door de Real Housewives of Amsterdam. Ik vind hun zo lekker recht voor de raap en niet achterbaks en dat zijn mijn mensen haha! Daarnaast zijn ze echte flapuits en dat herken ik ook, ik gooi namelijk ook alles eruit en denk dan achteraf shit misschien moet ik sommige dingen een beetje privé houden haha, nou dat is deze podcast in zijn geheel.

5// Kibbeling

Nina en Kalvijn zijn een koppel en hebben samen een podcast. Ik vind het heerlijk om naar te luisteren, want ze zijn herkenbaar als koppel. Lekker kibbelen over hele onnozele dingen, hoe fijn is dat? En wederom is het weer heel erg herkenbaar om naar te luisteren.

6// De kwantenservice

Roxanne Kwant heeft een hilarische podcast over het kopen van dingen, dure dingen, troep dingen. Ik moet deze podcast niet luisteren als ik boodschappen aan het doen ben, want dan kan ik nog wel eens aangekeken worden, omdat ik stiekem keihard moet lachen.

7// Held in eigen verhaal

De laatste podcast is die van Iris, Iris interviewt mensen die bijzondere, waargebeurde verhalen hebben meegemaakt. Denk aan iemand die ontvoert is, iemand die een vliegtuigramp heeft overleefd etc. Heel interessant en ik heb met grote regelmaat zitten huilen bij de podcast, omdat het zo pijnlijk is.

Facebook Comments

Share this post