Comments (5)

Interessant! Ik twijfel al een tijdje om er een aan te schaffen, maar iets houdt me tegen…

Na dit artikel overweeg ik toch weer om er een te kopen, maar twijfel ik over de maat. Ik word dit jaar 25, heb geen kinderen, maar heb geen idee wat onder een ‘zware’ menstruatie wordt verstaan… Het zou vervelend zijn als ik een cup koop en deze te groot/klein is…

Ik menstrueer gewoon weg te weinig voor zoiets. In mn puberteit zou dit geweldig zijn geweest maar na het verwijderen van mn mirena (en door mn mirena 5 jaar niet ongesteld te zijn geweest) vloei ik eigenlijk nauwelijks. Ik word wel ongesteld maar niet super veel. Het is vaak ook maar anderhalve dag.

Interessant! Ik hoor er zoveel over! Wat ik nog in je blog mis, is hoe je zo’n groot ding inbrengt. Vouw je hem dubbel? Of lijkt hij gewoon groter dan hij is?

Bedankt, heel goed artikel! Wat zou het veel afval schelen als alle vrouwen een menstruatiecup zouden gebruiken!
Ik heb ‘m de komende tijd niet nodig, maar na de zwangerschap ga ik zeker één aanschaffen.

Ooo ik dacht dat her er wel in staat. Je vouwt hem inderdaad dubbel en dan bouwt inwendig weer open en zuigt ie vacuüm.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP