Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn eigen hoekje op onze slaapkamer

Onlangs zei ik tegen Ro dat ik vind dat wij te weinig spiegels (en klokken) in huis hebben. En ik vind ze toch wel een beetje onmisbaar in huis. Even kijken hoe leuk dat ene jurkje staat, maar ook de andere functies van een spiegel vind ik toch wel onmisbaar. In samenwerking met Verno kreeg ik een nieuwe spiegel en maakte ik mijn hoekje op onze slaapkamer gezelliger ik wil zelf nog een houten bed, omdat dit nog meer sfeer geef, maar eerst deel ik met je hoe mijn hoekje er nu uitziet en welke functies een spiegel allemaal kunnen hebben in huis.

Mijn hoekje

In mijn hoekje van de slaapkamer heb ik al mijn frutsels staan. Ik heb er een stolp staan met mijn gekregen ballerina’s van mijn Nana en er zit een olifantje in van mijn overleden bonus opa. Deze had één van de kinderen gekregen en is mij te dierbaar om ergens neer te zetten waar hij zou kunnen vallen en breken bijvoorbeeld. Toen ik mijn ballerina’s kreeg wilde ik ze perse onder een stolp hebben op mijn kast. Daarnaast heb ik een plantje staan en een deel van mijn dagelijkse verzorgingsproducten.

Ook heb ik hier een stapel van mijn boeken liggen. Een deel zelfhulpboeken en natuurlijk mogen de romantische boeken niet ontbreken. Sinds kort heb ik dus ook een spiegel in mijn hoekje. Eentje waar ik ‘s ochtends mijn make-up kan doen aangezien het altijd een gevecht is in de badkamer wie bij de spiegel mag. En dit zal de komende jaren alleen maar erger worden haha!

Ik kreeg een mooie kwalitatief goede spiegel van Verno die helemaal bij onze slaapkamer past. Het is een barok spiegel met een gouden kleur. Past perfect dus in onze jungle slaapkamer! Naast mooie spiegels hebben ze bij Verno ook mooie lijsten voor om je dierbare foto’s heen. Wist je trouwens dat ze er zelfs voor kunnen zorgen dat jouw kunstwerk ingelijst wordt? Handig hé.

Waarom een spiegel onmisbaar in huis is:

Ik vind een spiegel onmisbaar in huis. De eerste reden daarvan is dat je met een spiegel je outfit kunt checken, zie ik er leuk uit? Past de combinatie bij elkaar? Ook voor mijn haar en make-up gebruik ik de spiegel vaak. Ook de kinderen gebruiken meerdere keren per dag tijdens het tandenpoetsen de spiegel. Zo kunnen ze goed zien of ze goed poetsen en dat vinden wij belangrijk.

Maar wist je dat een spiegel nog een belangrijke functie kan hebben?

Een grotere woonkamer dankzij spiegels?

Misschien heb je het wel eens gezien dat mensen een spiegel in de woonkamer hebben. Mijn ouders hadden Misschien heb je wel eens gezien dat mensen een spiegel in de woonkamer hebben. Mijn ouders hadden vroeger een spiegel boven de dressoir hangen. Hierdoor kan je woonkamer een stuk groter lijken. Het lijkt in de spiegel namelijk alsof de woonkamer verder doorloopt waardoor het een stuk ruimer lijkt. Ik heb daarom besloten dat ik in huis en in de tuin nog meer spiegels wil. Ons huis is niet mega groot, maar zeker ook niet klein. Maar als hij nog wat ruimer oogt vind ik dat alleen maar mooi.

Facebook Comments

Share this post