Baby 3.0 zwanger

Mijn babyshower!

Afgelopen zondag werd ik semi-verrast door mijn vriendinnetjes met een babyshower. Een tijdje terug ontdekte ik al wanneer hij plaats gingen vinden, maar verder wist ik niks en moest ik echt mijn best doen om niet te achterhalen wat er allemaal ging gebeuren. Ik als heuse controlfreak vond dit stiekem best lastig. haha! Zondagmiddag zat ik dan ook braaf in vol ornaat op de bank te wachten tot er iets ging gebeuren.

Zondagochtend zei Robert opeens dat ie formule 1 ging kijken met Aron. Ik wist dat ik mijn babyshower die dag kreeg dus vroeg hem hoe dat dan zal gaan met Sofie haar slaapje. Oh die doet ze gewoon hier bij jou. Euh? Ik snapte er niks meer van. De hele middag hing ik op de bank, deed ik een dutje samen met Sofie en keek ik een serie uit op Netflix. Mijn maag knorde als een gek, maar ik durfde niks te eten. Mijn ervaring met babyshowers is dat er voldoende te eten is haha. Uiteindelijk besloot ik toch maar een roze koek naar binnen te werken.

Niet veel later stond Robert voor de deur en moest ik een tas voor Sofie inpakken en even boven gaan wachten. Hij moest nog wat dingen in de auto zetten. Oké, braaf als ik ben ging ik boven spelen met Sofie. Hij riep ons en wij mochten weer beneden komen en in de auto stappen. De bedoeling was dat ze mij zouden gaan blinddoeken, maar gezien mijn misselijkheid zei ik dat dit niet zo verstandig was haha. Wij rijden naar de locatie waar mijn babyshower was en al mijn lieve vriendinnetjes stonden buiten op mij te wachten. Zo leuk!! Binnen was het één en al roze en man wat heb ik genoten!

Ik heb mezelf op een stoel neergeploft en kletste met iedereen die er was. Tussendoor moest ik 1 opdracht uitvoeren en werd ik overrompeld met cadeaus, zo leuk en lief! Ik kreeg allemaal kleine cadeautjes en één groot cadeau, namelijk een draagdoek van pure baby love. Super blij mee! Tussendoor werd een BBQ aangestoken en waren er allerlei lekkere salades en ander etterij werd ook neer gezet. Super goed geregeld en heel lekker! Het was zo’n relaxte sfeer en ik was blij dat ik niet veel spelletjes hoefde te doen. Mijn lijf is namelijk op.

Er hing zo’n gezellig sfeertje en ik heb echt genoten van het samen zijn met vriendinnen. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Froukje

  En dat heb je allemaal verdient❤️

  20/07/2017 at 7:47 am
 • Reply Kris10

  Soms wou ik dat dat in België ook gedaan werd :p
  Fijn dat je ervan hebt genoten!

  20/07/2017 at 9:34 am
 • Reply Emy

  Ooooh wat heerlijk Joyce en zo verdiend! Zo fijn al die aandacht nog even. Geniet van de laatste loodjes xx

  20/07/2017 at 1:15 pm
 • Reply Lieke van Veen

  Wat een leuke foto’s.

  20/07/2017 at 2:38 pm
 • Reply Charlotte

  Klinkt als een gezellige, relaxte babyshower. Super leuk!

  20/07/2017 at 5:36 pm
 • Leave a Reply