Persoonlijk

Mijn avondroutine | Video

‘s Avonds zodra de kinderen op bed liggen maak ik mezelf ook zo snel mogelijk klaar om in bed te gaan. Het leek mij daarom wel leuk om jullie een keer een kijkje te geven bij mijn avondroutine. Mezelf klaar maken voor wat me-time. 

Vanaf vandaag zal er elke dinsdag een video op mijn blog komen. De video is vanaf maandag al te zien op mijn youtubekanaal. De video’s die ik online zet gaan over van alles. Video’s over ons huis, beauty, de kids, tags en misschien soms ook wel een vlog. Dus mocht je het leuk vinden om als eerste op de hoogte te zijn van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan op mijn kanaal en je krijgt automatisch een update.

Producten die ik gebruik:

  • Garnier micellair water
  • Andrelon puur natuur shampoo + conditioner
  • Therme Zen white lotus
  • Etos Night crème
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply