Happy momlife

img_4836
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Micro Step review van de tofste step!

Hier in huis is een meisje die echt dol is op steppen! Onlangs mocht ik een Micro Step uitzoeken en sindsdien stept ze nog meer! Ik vertel je meer over deze toffe step. 

Voor iedereen een passende step! 

De micro step is er in verschillende afmetingen en kleuren. Zo is er voor ieder kind wel een step die ze mooi vinden en die past bij de leeftijd en lengte van het kind. Wij hebben een drie wiel kinderstep en daar ga ik je meer over vertellen. Deze step heb je in twee maten. De Micro step Mini en de Micro step Maxi.

Micro Step Mini (met zitje) 

Deze step is geschikt vanaf 1 jaar ( met zitje) en vanaf 2 jaar zonder zitje. Met de mini kunnen de allerkleinsten leren steppen. De twee grote wielen zorgen voor een stabiele step. De micro step mini kun je makkelijk omzetten tot een step met zitje waarbij jij als ouder goed kunt sturen. Ideaal voor op vakantie. Het stuurtje kun je in hoogte verstellen en dit is heel makkelijk te doen!

Micro Step Maxi

De micro step Maxi is geschikt vanaf 5 jaar tot 12 jaar. Het minimale gewicht is 18 KG en 110 cm. Voor Soof kozen wij deze variant uit. Sofie is bijna 5 en heeft de lengte van 110. Ik denk dat ze hier mee plezier van heeft en vooral ook langer. Daarnaast kan ze de step nu delen met Aron. Ideaal met de verstelbare stuur.

Wat vinden wij ervan?

Als ik zeg dat ze ruzie maken om wie er als eerste op de step mag dan is het wel duidelijk dat de step een groot succes is toch? Sofie staat op met de step en gaat er nog net niet mee naar bed. Tussendoor moet ze hem ook nog eens afstaan aan haar broer. Hij stept fijn en ik vind hem een stuk veiliger overkomen dan de meeste steppen die wij in huis hebben gehad. De step is makkelijk in gebruik in plaats van sturen met een stuur sturen ze met het board, net als bij een skateboard. Het is even wennen, maar als ze het onder de knie hebben kunnen ze het ook direct heel goed. Het is belangrijk dat je de step dan ook koopt voor het juiste gewicht.

De Micro step is een groot succes hier in huis! Wij hebben nu dan ook besloten dat Aron en Fleur er ook nog eentje krijgen. Zo hoeven ze geen ruzie te maken en kunnen ze samen steppen. Ik vind steppen ook handig voor op vakanties of als we aan het wandelen zijn. Op de één of andere manier houden ze het beter vol op een step.

Voor meer informatie voor alle steps van Micro Step, klik hier.

Kende jij Micro Step al? 

Facebook Comments

Share this post