Happy momlife

Schermafbeelding 2019-11-18 om 19.57.04
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Menstruatie Armoede update

Wauw wat een dag was het gisteren! Nadat vriendinnetje Tamara mijn actie op de voet heeft gevolgd nam ze contact op met Expeditie Grunnen een lokaal programma. Niet veel later stond ik mijn huis een beetje op orde te maken , mezelf een beetje op te fleuren etc. . En wat liep het storm daarna! Ik heb MEGA veel berichten gekregen en als ik nog niet heb gereageerd dan komt dat nog! Mailbox staat vol.

Het TV Fragment! 

Charmante afbeelding niet? Haha! Mijn stuk is te zien vanaf 17:00 minuten! Oh en dat accent heb ik normaal ook niet zo erg hoor, ik kan heel goed met mensen mee gaan in hun accent haha! Maar dat terzijde en dat is helemaal niet relevant voor het onderwerp.

Het nieuwsbericht van RTV Noord en het televisie optreden hebben veel los gemaakt. Ik heb inmiddels al veel mensen aan de deur gehad met een donatie. En er is een geld bedrag opgehaald van meer dan €600! Dat is onwijs veel! En daarom heb ik besloten om naast maandverband en tampons ook te gaan voor menstruatiecups! Hoe ik dit ga aanpakken ga ik morgen allemaal bespreken met de voedselbank. Maar ik wil dit graag aanbieden. Ik ben zelf gebruiker van de menstruatiecup en het is veel goedkoper en beter voor het milieu. Win win situatie toch?

Van de Trekpleister in Paddepoel heb ik een heel mooi aanbod gekregen. Ik ga het gedoneerde geld daar uitgeven en krijg daarop een mooie korting waardoor ik nog meer kan ophalen! Heel erg bedankt! Ik kom van deze week bij jullie langs.

Ik heb besloten om de inzamelingsactie sowieso nog tot en met zondag 24 november door te laten gaan. Ik denk dat ik dan voldoende heb kunnen ophalen om een grote groep te voorzien van deze producten.

 • Woon je in Noord-Oost Groningen? Dan kun je jouw producten doneren bij mij thuis in Veendam (Ellertsveld 4, te Veendam). Op dit moment heb ik de volgende inzamel momenten al gepland:
 • Maandag 18 november tussen 09.00 uur en 11.00 uur en tussen 19.30 en 20.30 uur
 • Dinsdag 19 november tussen 09.00 en 12:00 uur en vanaf 15:00 – 20:00 
 • Woensdag 20 november 09:00 en 12:00 uur en vanaf 16:00 – 19:00 
 • Donderdag 21 november tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 19:30 en 20:30 
 • Vrijdag 22 november -> tijden komen nog. 
 • Zaterdag 23 november tussen 09:00 en 10:00 en vanaf 17:00 tot 20:00 uur 
 • Zondag 24 november tussen 10:00 en 12:00 uur tussen 19:30 en 20:30 
 • Wil je op een ander moment komen? Stuur me dan even een mail of berichtje via social media!
 • Wil je helpen met een financiële bijdrage? Dan kun je via dit betaalverzoek een bedrag doneren, dat ik weer gebruik om producten van te kopen. Je kunt hierbij zelf het bedrag aanpassen. Het geld komt op mijn rekening waaruit ik de benodigde producten gaan aanschaffen.
 • Wil je alleen doneren voor een menstruatiecup? Dan heb ik daar een aparte link voor gemaakt. Met de betaling hiervan worden alleen maar menstruatiecups gekocht! Je kunt betalen via dit betaalverzoek Ook mag je natuurlijk menstruatiecups doneren.

Facebook Comments

Share this post