Happy momlife

IMG_1534
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mei Goals // Recap April

Wauw het is alweer mei, iedere maand verwonder ik mij wederom dat er weer een maand voorbij is. Aan de ene kant fijn, want des te eerder is het zomer. Ik heb nog nooit zo uitgekeken naar de zomer als dit jaar geloof ik. Ik vond de zomer vorig jaar erg fijn en gezellig en op ons nieuwe plekje gaat dit vast nog leuker en fijner worden!

Hoe ging april?

1. Meer rust nemen

Rust nemen is de afgelopen periode absoluut niet gelukt. Maar nu wij in ons nieuwe huis zitten merk ik al dat er voor mij en de rest van het gezin meer rust is gekomen. Toch wil ik gedurende de dag nog meer rust moment voor mezelf in plannen. Een koffie momentje, een thee momentje en ’s avonds op tijd stoppen om nog even lekker rustig aan te doen.

2. Gezonder eten

Tijdens de verhuizing hebben wij echt ons best gedaan om gezond te eten haha maar de laatste week voor de verhuizing hebben wij alle ongezonde maaltijden wel gehad geloof ik. Inmiddels hebben wij de draad weer opgepakt en eten wij weer zoals wij altijd eten. Veel groente in ieder geval!

3. Plannen maken voor mijn blog 

Hier ben ik door alle drukte niet aan toe gekomen. Ik wil graag groeien en weer goede motivatie hebben voor mijn blog. Ik ga dit doel meenemen naar de maand mei. Een mooi zakelijk plan schrijven voor mijn blog inclusief doelen.

4. Elke week een video online

Ik heb een heleboel video’s gemaakt alleen het internet in ons nieuwe huis is echt ruk dus uploaden lukt niet. Volgende week hebben wij nieuw en snel internet en dan zal ik ervoor zorgen dat er weer video’s online komen.

Doelen voor mei 

1. Plannen maken voor mijn blog 

Dit doel neem ik mee uit de vorige maand, ik heb echt te weinig aandacht aan mijn blog besteed en met weinig bedoel ik echt weinig. De helft van de tijd kwam er geen blog online haha! Dit moet de komende maand anders, ik ga weer lief zijn voor mijn 4e kindje. Heb een heleboel inspiratie waarover ik wil schrijven. Daarnaast wil ik een duidelijk plan maken met wat ik wil bereiken dit jaar met mijn blog.

2. (weer) Beginnen met sporten 

Ik heb mij aangemeld om te gaan tennissen en daar ga ik hopelijk deze maand mee beginnen. Daarnaast wil ik weer insanity gaan doen. Mijn lichaam lijkt weer normaal te doen en ik wil insanity rustig opbouwen. Een jaar na de geboorte van Sofie deed ik dit ook en ik vond dit zo fijn om te doen en het gaf zoveel voldoening.

3.  Verder met mijn nieuwe bedrijf

In maart begon ik met mijn nieuwe bedrijf, vlak voor wij hoorden dat wij gingen verhuizen startte ik dit op en kreeg ik 2 hele leuke klussen alleen door het hele verhuizen kwam ik hier niet aan toe. Inmiddels is de rust wedergekeerd en pak ik de opdrachten die ik heb liggen vanaf dinsdag weer op. Mocht jij nu ook een bedrijf hebben een heel graag hulp willen bij je social media of je wordpress site, kijk dan zeker even bij youronlinesidekick.nl.

4. Een nieuw huishoudschema maken 

Een nieuw huis, met extra grote ruimtes zorgt ervoor dat ik eigenlijk mijn hele schoonmaak planning op de schop moet doen. Ik heb voor sommige ruimtes nu meer tijd nodig en voor andere ruimtes juist minder tijd. Tijd om een nieuw schema te maken en deze ook weer zichtbaar in huis te hangen. Ik hou namelijk van afvinken van taken. Who’s with me?!

5. De voegen van de badkamer klaar hebben

En als laatste wil ik heel graag de badkamer klaar hebben, ik moet hier nog beginnen met de voegen maar vind wel dat dit af kan zijn aan het einde van de maand. Als ik iedere dag een klein stukje doe moet dit zeker te doen zijn.

Facebook Comments

Share this post