Happy momlife

weight wachter
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Meest gestelde Weight watchers vragen

Sinds ik een paar weken geleden ben begonnen met Weight Watchers krijg ik heel veel vragen van mensen die nog twijfelen om te beginnen. Ik heb alle vragen die ik heb gekregen verzameld en in dit blog beantwoord ik de meest gestelde vragen.

Is het te combineren met een gezin? 

Deze vraag heb ik heel vaak gehad en ik zorg er voor dat het te combineren is met het gezin. Ik hou rekening met wat ik eet overdag, zodat ik het avond eten gewoon kan mee eten. Op dagen dat wij bijvoorbeeld soep eten heb ik geluk, want dan blijven er voldoende punten over om overdag of ’s avonds nog iets lekkers te eten. Op andere dagen is het soms iets lastiger, maar als je overdag goed op let wat je eet dan kun je prima samen met je gezin weight watchers eten. Je hoeft niet veel te laten je moet ‘gewoon’ een goede balans vinden in je eten.

Werkt het? 

Ha! dit is eigenlijk wel een hele persoonlijke vraag. Werk Weight Watchers? Ja voor mij werkt het. Dit heb ik al eens eerder ervaren, maar is ook eigenlijk wel heel persoonlijk. Je moet je manier van leven (eten) omgooien en eigenlijk een nieuw patroon krijgen. Je moet afkicken van de zoetigheid en zodra je dat door hebt dan kun je het prima volhouden en vliegen in mijn geval de kilo’s er vanaf. Weight Watchers is echt een bewustwording van wat je eet (door het bij te houden) waardoor je betere keuzes gaat maken.

Sport je ook? 

Nee, nog niet. Ik heb nog lang last gehad van mijn lichaam waardoor ik het sporten eerst achterwege heb gelaten. Inmiddels heb ik steeds minder klachten en wil ik dan ook thuis gaan sporten. Ik vind het plannen van een sport activiteit lastig, dus ik heb besloten om gewoon thuis te gaan sporten en eventueel straks te gaan hardlopen. Ik wil alleen wachten met hardlopen en mijn lichaam echt de tijd geven om te herstellen van de bevalling. Zodra ik ga sporten zal ik hier ook meer over delen natuurlijk.

Wat eet je zoal op een dag? 

Hier komt binnenkort een aparte blog over. Ik maak een dag foto’s en film wat ik de hele dag heb gegeten.

Is het duur? 

Weight Watchers kost natuurlijk geld. Maar gelukkig hebben ze vaak leuke aanbiedingen. Zo heb je regelmatig aanbiedingen met een maand gratis (zoals dit moment). Als je de cursus en online wilt doen dan ben je €39,95 per maand voor 7 maanden kwijt. Als je alleen online doet dan kost het 19,95 per maand voor 7 maanden.

Ga je ook naar de cursus? 

Nee, ik ga niet naar de cursus toe en volg alleen het online plan. Nu met de app en connect kun je daar ook voldoende tips vinden. En mis ik de cursus ook niet. Daarnaast is er ook geen cursus hier heel dichtbij en heb ik geen zin om er voor te reizen.

Zou je het aanraden? 

Absoluut! Bij mij werkt het en dit is natuurlijk heel persoonlijk. Ik val er goed mee af en leer weer normaal te eten en eet minder troep. Ik zat in zo’n slecht ritme en nu gaat het weer lekker. Als iemand mij vraagt of ze het moeten beginnen zeg ik ja! Ik denk namelijk dat weight watchers voor veel mensen wel kan werken, aangezien het in principe het omgooien van je eet patroon is.

Heb je nog meer vragen? laat ze dan achter dan beantwoord ik ze de volgende keer. 

Facebook Comments

Share this post