Comments (4)

Jeetje wat bijzonder om te lezen! Lijkt mij enorm schrikken als je er zo laat achter komt.

Lijkt mij allemaal wel heftig als je er pas zo laat achter komt. De pil bied helaas geen voordelige bescherming, dat heb ik zelf ook ervaren.

Hoi joyce
Ik heb zo ook iets mee gemaakt alleen was ik veel verder namelijk op de dag van de bevalling ik had die dag erge buikpijn dacht zelf aan een blindedarm ontsteking ging toen ook na de dokter en die zei bent u meschien zwanger en ik zei dat kan niet want was vorigeweek ongesteld
Hij ging dus aan mijn buikvoelen en toe was de verrassing zwanger van nummer 3 ja was al 2keer moeder heb mijn kindje nooit gevoeld ook niet veel aangekomen dus het bestaat wel ik heb hier het bewijs een zoon van nu 9jaar

Bijzonder om te lezen, maar wel ontzettend heftig. Maar wat heb je er een mooie man voor terug gekregen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP