Happy momlife

trouwen met een klein budget 5
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Meer tijd voor elkaar maken | 2019 GOALS

Een nieuw jaar en ook nieuwe doelen. Ik kan niet ontkennen dat ik een lijstje heb gemaakt met doelen voor het komende jaar. Zakelijke doelen, maar ook zeker privé doelen. Doelen die ik ieder jaar weer maak, maar ook één hele belangrijke.

trouwen getrouwd

Dit jaar wil ik ook meer tijd voor elkaar vrij maken. Wij hebben inmiddels een oppas achter de hand, dus als wij in de buurt iets hebben kunnen wij de oppas vragen. Daarnaast hebben wij ook lieve opa’s en oma’s die met regelmaat eens willen oppassen als wij een avondje iets willen doen. Tel daar mijn zus bij op en er zijn in principe genoeg oppas/logeer plekken voor de ukkies. Dit jaar wil ik meer avondjes uit, lekker dansen (houden wij van!) en lekker eten (houden wij nog meer van). Maar ook wil ik dit jaar weer een reisje maken. Zo kunnen wij kijken naar Barcelona als last-minute bestemming of misschien wel Rome. Beide staan ze op het lijstje met reizen die ik wel wil maken. 

Met jonge kinderen verlies je elkaar nog wel eens uit het oog. En ik wil echt niet zeggen dat wij relatie problemen hebben, verre van zelfs. Maar toch is de tijd alleen met elkaar vrij weinig en dat mis ik. Ik ga er niet omheen draaien ik mis gewoon de tijd samen. Toen wij ruim 4 jaar lang alleen Aron hadden was het voor ons heel makkelijk om een moment voor ons zelf te prikken. Voor één een logeer adres regelen is makkelijker dan voor 3. Wij gingen dan ook naar Parijs, Berlijn en Londen met z’n tweetjes in die tijd. 3 reisjes waar ik hele mooie herinneringen aan heb.

Maar tijd met elkaar door brengen hoeft niet perse ver weg te zijn of geld te kosten. Het kan ook heerlijk samen op de bank met een film of tijdens een spelletjes avond aan tafel. Of klussen in een nieuw huis. Maar dat er meer tijd voor elkaar moet komen (zonder telefoons) dat is één ding dat zeker is en waar wij aan gaan werken de komende tijd.

Hebben jullie ook date plannen? 

Facebook Comments

Share this post