Happy momlife

Welkom op de pagina waar je alle ins en outs kunt vinden over Joyfromjoyce. Hier kun je zien wat de statistieken zijn van Joyfromjoyce en wat de mogelijkheden zijn om samen te werken. Maandelijks update ik mijn media kit zodat je altijd recente cijfers zult zien.

Media kit Joyfromjoyce

Wil je meer informatie? Mail dan naar joyce@joyfromjoyce.nl waarna ik zo spoedig mogelijk je mail zal beantwoorden.

 

REVIEW 

Reviewen doen wij graag, wij delen op joyfromjoyce.nl graag onze mening over -nieuwe- producten. Hierbij kijken wij wel of het artikel bij joyfromjoyce en haar volgers past. Wanneer ik een review schrijf bevat dit altijd minimaal 400 woorden, plaats ik zelfgemaakte foto’s en deel ik de review automatisch op facebook, twitter en Instagram. Wanneer ik denk dat het passend is plaats ik hem ook door op Pinterest.

Advertorial 

Een advertorial op Joyfromjoyce is ook mogelijk. Hiervoor hanteer ik een vast tarief en bij afname van meerdere advertorials kan ik een mooie korting aanbieden. Een advertorial bevat altijd 400 woorden en zal gebaseerd op een persoonlijk verhaal/ervaring. Zo blijft het ook leuk voor mijn volgers om het te lezen. Het artikel wordt ook geplaatst op social media.

Winactie

Een paar keren per jaar organiseer ik een WINWEEK op joyfromjoyce.nl. Meestal doe ik dit rondom de verjaardagen van de kinderen. Het liefst plaats ik een review in combinatie met een winactie, zodat ik ook daadwerkelijk mijn eigen mening over het product/dienst kan delen. Bij een winactie krijg je altijd een uitgebreide blog van minimaal 400 woorden. En maak ik gebruik van eigen foto’s. De looptijd van een winactie is standaard 7 dagen. Daarna zal de winnaar per mail op de hoogte gebracht worden en zal de winactie op de site gesloten worden. De blog blijft net als alle andere online staan.

Joyfromjoyce heeft al eens succesvol samengewerkt met: 

Bear NibblesCanvas HolidaysHelloFreshVakantiepark WesterbergenVakantiepark het DierenBosBio OilKippie Pan en in 2019 nog een keer met Kippie  – BuffettenboerBBQ BoerMarley SpoonCrayola – Dr. OetkerGreetzAlbelliJumbo speelgoedPostNLKaartenhuis Dormio ResortsToverland Sevenum  – SitlyPlutosportPrioderm –  BulbbyVideo van SintBol.comDisney on IceJeeigentaart.nl MyCards –   en nog heel veel meer…. !

Wil je meer weten over de opties om samen te werken kijk dan eens op mijn samenwerken pagina of mail naar hello@joyfromjoyce.nl om alle mogelijkheden te bespreken.