Happy momlife

Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Manieren om muziek over te zetten naar uw laptop

Wil je muziek overzetten naar je laptop? Zo ja, dan leert dit artikel je alles over manieren om dit te doen. Van het overzetten van muziek van iTunes naar een externe harde schijf tot het gebruik van een USB-kabel tot het streamen van nummers vanaf je telefoon of tablet, er zijn veel manieren waarop je muziek naar je laptop kunt overbrengen. Lees nu verder voor meer informatie.

Muziek overzetten van een externe harde schijf

Als je een externe harde schijf gebruikt om je muziek op te slaan, kan het een goed idee zijn om de muziek vanaf deze externe harde schijf naar je laptop over te zetten. Hierdoor heb je er toegang toe vanaf elke computer die je op je laptop aansluit. Het zal je ook helpen een back-up van de muziek te maken.

Muziek is een groeiend bedrijf en een groeiende zorg. Er is nooit een goede tijd voor een zware storm of een internetstoring. Deze twee dingen kunnen ervoor zorgen dat uw muziekbestanden verdwijnen en voor altijd verdwijnen. Om deze redenen is het altijd een goed idee om een back-up van uw muziekbestanden te maken.

Muziek overbrengen met een USB-kabel

Een van de gemakkelijkste manieren om muziek naar uw laptop over te zetten, is door een USB-kabel te gebruiken. Hoewel uw laptop mogelijk draadloze Bluetooth-mogelijkheden heeft ingebouwd, is dit misschien ook niet het geval. Voor de meeste mensen zullen deze werken, maar als je een Spotify-gebruiker bent, wil je misschien investeren in een draadloze Bluetooth-luidspreker om je apparaat aan te sluiten.

Om muziek over te zetten naar uw laptop, sluit u uw apparaat met een USB-kabel aan op uw laptop. U kunt een computer of ander USB-gevoed apparaat gebruiken om het apparaat op uw laptop aan te sluiten.

Muziek overzetten van iTunes 

Veel mensen gebruiken iTunes graag om muziek van een iPod of iPhone naar hun laptop over te zetten. De beste methode is om iTunes zelf te gebruiken. Wanneer u klaar bent om nummers van een iPod, iPod Touch, iPhone of iPad naar uw laptop over te zetten, opent u iTunes en opent u een map met de naam Muziek. In deze map vind je de bestanden die je wilt overzetten naar je laptop. Mogelijk moet u ook een andere map openen met de naam iTunes-bibliotheek.

U wilt dezelfde mapstructuur gebruiken die u gebruikte toen u de nummers naar uw iPod of iPhone downloadde. Dubbelklik op de songbestanden in deze map om iTunes te openen en de bestanden naar uw laptop te verplaatsen. U kunt de iTunes-sneltoets gebruiken om iTunes te openen. Je kunt ook een tool gebruiken zoals iTunes Unplugged, die ook werkt met Mac OS X.

Muziek overzetten met Bluetooth

Een van de gemakkelijkste manieren om muziek over te zetten naar uw laptop is met Bluetooth. Als je een Android-, iOS- of Windows Phone-apparaat hebt, kun je verbinding maken met de laptop om muziek af te spelen via Bluetooth. In dit voorbeeld gebruiken we iTunes om muziekbestanden over te zetten.

Om iTunes op je telefoon of laptop te downloaden, ga je naar de iTunes app store. De iTunes-app zou moeten verschijnen. Zo niet, dan kun je de app zoeken in de app store of je kunt de app downloaden uit de app store op je laptop.

●iTunes openen

●Klik op het gedeelte Muziek

●Klik op het pictogram Instellingen (te vinden door op het koptelefoonpictogram te klikken)

●Klik op de knop Alle muziek beheren

●Scroll naar beneden en klik op Music Transfer

Muziek overbrengen met behulp van een technologie voor delen

Veruit de gemakkelijkste methode om muziek over te zetten, is door je laptop op de computer van iemand anders aan te sluiten. De laptop zal dienen als een server waarnaar u bestanden kunt overzetten. Sluit gewoon de harde schijf aan op de computer en u bent klaar om te gaan. De audiospeler en de overdracht gebeuren allemaal op uw computer, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het lekken van informatie van uw computer.

Muziek overzetten met een cloudgebaseerde oplossing

Als je laptops koopt in de Huawei-winkel, zijn er services beschikbaar waarmee je muziek naar je laptop kunt overzetten. Met Spotify kunt u bijvoorbeeld gratis tot 3.000 nummers naar uw computer overbrengen. De enige manier om dit te doen is door naar het tabblad delen in de Spotify-app te gaan en vervolgens Spotify op een pc of laptop te selecteren. De nieuwste computers van Huawei, zoals de huawei laptop matebook 16s, zijn uitgerust met de Huawei share-functie, die met één klik direct bestanden kan overzetten.

Met de nieuwste technologische ontwikkelingen wordt het steeds gemakkelijker om muziek van verschillende bronnen naar uw laptop over te zetten.

Facebook Comments

Share this post