Comments (17)

Hoelahoepen misschien? Dat is zó leuk! Je traint je taille, rug, buik en bovenbenen en het is heel geinig en simpel. Kunt het lekker thuis doen 🙂 doe het nu ivm mijn zwangerschap niet meer, maar de hoepel staat al weer te wachten voor over een paar maanden!

En zet m op trouwens, ik duim voor je!

Succes! Je kan het! Mijn jongste is vier maanden dus ik zit inderdaad nog in de ontkenningsfase. Ik lees hierboven iets over hoelahoepen, dat vind ik ook een onwijs goed idee! Ga ik me eens in verdiepen haha.

Ik doe met je mee. Ga je een dieet doen of gewoon letten op eten. Ik ga Zumba doen thuis voor de tv. Trap lopen op en af en meer wandelen.

Dat hoelahoepen helpt dat echt?

Touwtje springen! En ik doe 2x per week het Insanity programma..
Succes Joyce! Je kan t!

Hardlopen en een squat challenge werkten voor mij ook goed … brood vervangen Door magere yoghurt en vers fruit .. Na het hardlopen wel goed om de eiwitten denken .. beter voor het spierherstel. SUCCES MEID ! YOU CAN DO IT

Wat goed zeg! Ik weet zeker dat het je gaat lukken! Ik ben heel benieuwd naar de updates! Ik ben zelf niet van plan om af te vallen. Vind het wel prima zo!

Zet hem op! Ik ben benieuwd! Ik ben vorig jaar heel veel afgevallen door paleo te gaan eten. Sinds 4 maanden geleden is het meer half paleo geworden en de afgelopen maand alles behalve paleo. De kilo’s zitten er weer aan, tijd dus om weer opnieuw te starten.

Wat goed van je! Je klinkt ook erg gemotiveerd dus het komt vast goed.
Ik doe met je mee! Ik heb de sportschool al veel te lang niet meer van binnen gezien en inderdaad de feestdagen, al die zoetigheden doen niet veel goeds voor je lichaam.
Ik ga je updates zeker volgen.

Wat goed! Gaat je vast lukken! Ik ga ook aan de slag en heb gisteren mijn plannen bekend gemaakt. 20 kilo eraf en ook een stok acteerde deur dus. Ook ik heb een # bedacht dus we kunnen elkaar volgen!

Wat goed Joyce!! Eigenlijk zou ik gewoon ook mee moeten doen maar ben nu al bang voor afhaken haha.
Zet hem op, ik vind je nu al prachtig maar you can do this!! XX

Deze mama wil ook heel graag fit worden. Ik durf mn blog dus juist niet te gebruiken omdat dan ook iedereen weet als ik faal haha. Goed bezig, ik ga je volgen.

Zet hem op! Je kan het, ik doe met je mee, ben geen mama, maar wil dit wel graag worden en hoe gezonder je bent, hoe beter natuurlijk! Succes!

Dit jaar afvallen: check. Maar dan wel pas ergens in september of zelfs nog later hihi. Zet m op, ik moedig je vanaf de zijlijn aan!

Zumba op tv. Via de wii doe (lees deed) ik dat. Dat is leuk. Zou ik ook weer op moeten pakken. Succes!

Bij mij moeten ook de zwangerschap kilo’s er nog af. En nog aardig wat meer kilo’s. Vanaf morgen weer gezond eten met weinig koolhydraten en sporten. Moet er nu echt aan beginnen.

Goed van je joh. Ik kan met mijn zestien maanden ontzwangeren ook zeker niet meer gebruiken, dus ik zal ook wat beter op mijn voedingspatroon (snaaien) moeten gaan letten. Maar echt lijnen? Nee kan ik echt niet hoor! Gewoon maar iets minder snaaien

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP