#mamawordtfit Persoonlijk

# mamawordtfit

Hoi, ik ben Joyce en ik wil van mijn zwangerschapskilo’s af. Eind deze week is Sofie 9 maanden en mag ik niet meer zeggen dat ik aan het ontzwangeren ben. De kilo’s die teveel zijn moeten er nu echt een keer af en ik ga daar wat voor doen. Om een extra stok achter de deur te krijgen wil ik er over gaan bloggen. En vandaag trap ik af met de eerste blog onder de naam # mamawordtfit. 

Bye bye Kilo’s

Ik ben echt klaar met de overtolige kilo’s het extra eten etc etc. Dit is altijd erger na de feestdagen waar wij vrijblijvend hebben lopen schransen. Vorig jaar kon ik gewoon verder schransen maar dit jaar moet ik nu echt stoppen. En heel eerlijk? Ik verlang naar een paar gezonde maaltijden, geen brood meer tussen de middag en geen frisdrank meer. Ik ben dan ook direct gaan minderen en ik mis tot dusver niks.

Bewegen

Ik ben niet de aangewezen persoon om een promo filmpje te maken voor de plaatselijk sportschool. Ga ik dus ook niet doen. Ik wil gezond eten combineren met voldoende bewegen om af te vallen. Maar wekelijks naar de sportschool gaan is niks voor mij. Ik wil het hardlopen weer proberen op te pakken. Op mijn nieuwe DZP-lijst heb ik het doel geschreven om de 4 mijl van Groningen te gaan lopen en daar moet ik natuurlijk even voor oefenen.

Ook wil ik dagelijks gaan wandelen. Thuis werk is namelijk niet heel goed voor de lijn dus ik wil tussen de middag elke dag een wandeling gaan maken van 45 minuten tot een uur. Ook heb ik gekeken naar van die challenges die je thuis kunt doen, maar heb nog niks uitgekozen. Mocht er iemand een tip hebben voor een leuk thuis beweeg programma dan hoor ik dit graag.

# mamawordtfit

Wil je mijn hele reis naar het voor mij perfecte lichaam volgen? Dat kan natuurlijk! Ik ga gebruik maken van de #mamawordtfit op social media. Hier kun je dus op klikken om alles te zien. Ik heb ook before foto’s gemaakt. Deze zal ik laten zien wanneer ik mijn doelstelling heb gehaald. Denk ik. Ik vind het namelijk erg moeilijk om het te laten zien omdat ik nu verre van tevreden ben.

Ben jij ook van plan om dit jaar af te gaan vallen? En hoe ga jij dit aanpakken? 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

17 Comments

 • Reply Nelleke

  Hoelahoepen misschien? Dat is zó leuk! Je traint je taille, rug, buik en bovenbenen en het is heel geinig en simpel. Kunt het lekker thuis doen 🙂 doe het nu ivm mijn zwangerschap niet meer, maar de hoepel staat al weer te wachten voor over een paar maanden!

  03/01/2016 at 6:57 am
 • Reply Nelleke

  En zet m op trouwens, ik duim voor je!

  03/01/2016 at 6:57 am
 • Reply Bianca

  Succes! Je kan het! Mijn jongste is vier maanden dus ik zit inderdaad nog in de ontkenningsfase. Ik lees hierboven iets over hoelahoepen, dat vind ik ook een onwijs goed idee! Ga ik me eens in verdiepen haha.

  03/01/2016 at 9:25 am
 • Reply Nathalie

  Ik doe met je mee. Ga je een dieet doen of gewoon letten op eten. Ik ga Zumba doen thuis voor de tv. Trap lopen op en af en meer wandelen.

  Dat hoelahoepen helpt dat echt?

  03/01/2016 at 9:46 am
 • Reply Jelly

  Touwtje springen! En ik doe 2x per week het Insanity programma..
  Succes Joyce! Je kan t!

  03/01/2016 at 10:12 am
 • Reply Esmiralda

  Hardlopen en een squat challenge werkten voor mij ook goed … brood vervangen Door magere yoghurt en vers fruit .. Na het hardlopen wel goed om de eiwitten denken .. beter voor het spierherstel. SUCCES MEID ! YOU CAN DO IT

  03/01/2016 at 10:48 am
 • Reply Lilian

  Wat goed zeg! Ik weet zeker dat het je gaat lukken! Ik ben heel benieuwd naar de updates! Ik ben zelf niet van plan om af te vallen. Vind het wel prima zo!

  03/01/2016 at 11:00 am
 • Reply simpel, met een snufje liefde

  Zet hem op! Ik ben benieuwd! Ik ben vorig jaar heel veel afgevallen door paleo te gaan eten. Sinds 4 maanden geleden is het meer half paleo geworden en de afgelopen maand alles behalve paleo. De kilo’s zitten er weer aan, tijd dus om weer opnieuw te starten.

  03/01/2016 at 11:09 am
 • Reply Rosanne

  Wat goed van je! Je klinkt ook erg gemotiveerd dus het komt vast goed.
  Ik doe met je mee! Ik heb de sportschool al veel te lang niet meer van binnen gezien en inderdaad de feestdagen, al die zoetigheden doen niet veel goeds voor je lichaam.
  Ik ga je updates zeker volgen.

  03/01/2016 at 11:52 am
 • Reply Marisca- Mamablogger

  Wat goed! Gaat je vast lukken! Ik ga ook aan de slag en heb gisteren mijn plannen bekend gemaakt. 20 kilo eraf en ook een stok acteerde deur dus. Ook ik heb een # bedacht dus we kunnen elkaar volgen!

  03/01/2016 at 12:02 pm
 • Reply Suus / Babyisthenewblack.nl

  Wat goed Joyce!! Eigenlijk zou ik gewoon ook mee moeten doen maar ben nu al bang voor afhaken haha.
  Zet hem op, ik vind je nu al prachtig maar you can do this!! XX

  03/01/2016 at 1:12 pm
 • Reply jodi

  Deze mama wil ook heel graag fit worden. Ik durf mn blog dus juist niet te gebruiken omdat dan ook iedereen weet als ik faal haha. Goed bezig, ik ga je volgen.

  03/01/2016 at 2:38 pm
 • Reply Jessica

  Zet hem op! Je kan het, ik doe met je mee, ben geen mama, maar wil dit wel graag worden en hoe gezonder je bent, hoe beter natuurlijk! Succes!

  03/01/2016 at 3:22 pm
 • Reply Cindy

  Dit jaar afvallen: check. Maar dan wel pas ergens in september of zelfs nog later hihi. Zet m op, ik moedig je vanaf de zijlijn aan!

  03/01/2016 at 7:57 pm
 • Reply Simone

  Zumba op tv. Via de wii doe (lees deed) ik dat. Dat is leuk. Zou ik ook weer op moeten pakken. Succes!

  03/01/2016 at 9:19 pm
 • Reply Debby Riemens

  Bij mij moeten ook de zwangerschap kilo’s er nog af. En nog aardig wat meer kilo’s. Vanaf morgen weer gezond eten met weinig koolhydraten en sporten. Moet er nu echt aan beginnen.

  03/01/2016 at 9:30 pm
 • Reply Sonja

  Goed van je joh. Ik kan met mijn zestien maanden ontzwangeren ook zeker niet meer gebruiken, dus ik zal ook wat beter op mijn voedingspatroon (snaaien) moeten gaan letten. Maar echt lijnen? Nee kan ik echt niet hoor! Gewoon maar iets minder snaaien

  05/01/2016 at 8:58 pm
 • Leave a Reply