Comments (13)

Ik ben echt fan van Weight Watchers. Na mijn zwangerschap ga ik er ook weer mee aan de slag om de zwangerschapskilo’s te verliezen!

Ik heb nog nooit een dieet gevolgd, maar weet wel dat je op eigen kracht best af kunt vallen als je snacks en teveel zoetigheid links laat liggen. Ik ben ooit 10 kilo afgevallen door voor gezonde tussendoortjes te kiezen en echt even een tijd streng te zijn. Als je gewend bent om veel te snacken is je maag dat ook. De truuk zit hem in het aanpassen van de hoeveelheid eten zodat ook je maag aan minder grote porties genoeg heeft. Kost je ongeveer een weekje. Verder geloof ik heel erg in het goed ontbijten en op de dag zelf minder eten. Dus eerder warm eten en ‘s avonds een lichte maaltijd, zodat je minder hoeft te verteren in je slaap. 🙂

Ik ben aan het proberen weer paleo te gaan eten. Vorig jaar ben ik daar veel mee afgevallen en zat een stuk beter in mijn vel. Tot nu toe is het vooral half paleo wat weet lukt. Zo moeilijk om weer vol ervoor te gaan.

15 kilo??? Blijft er dan nog wel wat van je over? Je bent toch al mooi slank? Ik doe ook aan WW, morgen tweede weegmoment. Best spannend. Eerste week was ik 3 kilo kwijt.

Ja haha! Er blijft zeker wat van mij over! Ik ben niet zo slank als dat op foto’s lijkt hoor

Dit heb ik al vaak geprobeerd, maar werkt voor mij niet zoals ik al aan gaf in mijn blog. 🙂

Kan ik heel goed begrijpen!

Ja ik ben tot dusver ook erg positief! En de eerste resultaten zijn ook oké!

Hi Joyce,

Ik heb koolhydraadarm dieet gedaan, is mij ontzettend goed bevallen. Ik ben daardoor 25kilo afgevallen.
Er is een app ‘mijn voedingscentrum’ waarin je kan bijhouden wat je eet en hoeveel koolhydraten. Echt een aanrader!

Super knap van je dat je wil afvallen. 🙂

Toen ik nog ‘kon’ diëten heb ik ook het meeste gehad aan Weight Watchers. In mijn ogen is dat het gezondste dieet wat je kan volgen omdat je gewoon lekker kan blijven eten en jezelf niet hoeft uit te hongeren. Ik wens je héél veel succes! Het gaat je vast lukken!

Iedereen is inderdaad fan van Weight watchers, ben stiekem zelf nu ook wel nieuwsgierig geworden.
15 kilo is een hoop, ik zou niet denken dat je dat nodig hebt hoor. Je hebt een hartstikke mooi figuur. Ik ga ook maar eens aan de slag. Ben al begonnen met flink water drinken, goed gezond ontbijt en minder snoepen, maar toch ook maar eens die weight watchers bekijken.

Tot op heden een goed resultaat gehad met een beetje van Sonja Bakker en een beetje van mezelf!
Voor mij is de structuur van goed over de dag door verdelen goed, daarnaast heb ik in 2009 2014 kg verloren op die manier en na de tweede zwangerschap, vorig jaar pas 12 kg.

Bij mij is de knop nu om en ga ik toch weer aan de slag met de menu’s die ik ooit heb ontvangen van een consulente alla Sonja.

Wij leven nu ruim een jaar Paleo, ook de kinderen van 9 en 10 jaar, gaat super,ik ben er veel mee afgevallen in de eerste maanden terwijl ik niets te zwaar was, van 65 naar 55 kilo bij 1.62cm en manlief van 98 naar 84 bij 1.87 zonder honger en sporten. Gewoon bewegen, fietsen en wandelen. We eten glutenvrij, geraffineerde suikervrij, lactosevrij (geen melk, kaas, room), geen snelle koolhydraten zoals brood, pasta en rijst (de jongens wel maar veel minder). We eten wel, groente, vlees, eieren, soms noten, bakken in kokosvet en ghee. Veel fitter en minder dips op de dag! Echt een aanradermaar je moet er wel achter staan, het liefst met het hele gezin!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP