Comments (11)

Ik ben ook maar begonnen met thuis te sporten. Sta er een beetje hetzelfde in als jij, heb ook weinig motivatie, maar nu is de knop gewoon echt om. Al lijkt de sportschool me wel beter, omdat je dan echt begeleiding krijgt en nu weet je niet zeker of je de oefeningen ook echt goed doet

Goed zo Joyce. Ik heb al op de website gekeken van de plaatselijke sportschool… Gna Gna dus ik ben goed bezig (kuch)

Haha ik snap wat je bedoelt met geen motivatie, ik ken dat! Wij hebben geen geld voor de sportschool en bent dan verplicht om thuis te sporten. Ik wil niet zozeer afvallen maar zorg dat ik in de week genoeg loop. Wij hebben geen auto dus waar we ook gaan en staan gaan we bijna overal lopend heen.

Goed dat je bezig bent met een afweging maken! Ik denk dat het beste is om het allebei een tijdje te proberen. Meestal kun je bij een sportschool binnen 30 dagen opzeggen dus dan is 2 weekjes uitproberen best haalbaar.. Ik heb zelf een heel scala aan dingen geprobeerd en uiteindelijk doe ik nu fitness (krachttraining) bij een sportschool op momenten dat het mij uitkomt. Succes!

Ik ben ook zo iemand die de discipline niet op kan brengen naar de sportschool te gaan. Ik nam me voor yoga en zumba vanuit huis te doen. Komt er ook niet van. Ik ga wel naar dansles samen met mijn zus. Dat werkt nog enigszins als stok achter de deur als er iemand met je mee gaat.

Ik ben dit jaar begonnen met thuis sporten. Moet alleen nog even kijken wat een handige indeling is om het te doen. Volgende week weer mee aan de bak!

Leuke post! Voor cardio moet je niet veel weten hoor, 30-45 min op de loopband wandelen is al goed genoeg! Zet hem op een redelijke helling (4-6) en op een goede pas (5kmu) en je zal al snel beginnen zweten!
Verder zijn er genoeg hoge intensiteit workouts die je met minimaal aan materiaal en met je eigen lichaamsgewicht kan doen, en dat vaak maar voor 30 minuten! Zweten gegarandeerd! (Zoek Kayla Itsines maar eens op, dit is een mooi voorbeeld voor zulke workouts. Ze heeft ook gratis workouts op haar blog staan)

Verder is alles gewoon gewoonte! Eens je een routine hebt gevonden gaat het erg vlot!

Pffff precies mijn dilemma. Zou graag sporten, maar de discipline en ook het doorzetten/ afmaken van een oefening is dan lastiger.

Ik ben met gezond eten en veel bewegen in de vorm van fietsen en wandelen al veel te veel afgevallen. Geen suiker, snelle koolhydraten, gluten en melkproducten en er gaat ee n wereld voor je open! Succes!

Wat goed dat je weer gaat sporten! Heb zelf voor de sportschool gekozen, omdat daar een zwembad, sauna en groepslessen bij in zitten. Bovendien is het abonnement zo duur dat ik het als knieperd echt niet kan maken niet 2 tot 3x per week te gaan. Mijn zuinigheid is dus mijn sportmotivatie Maar ik snap dat het met 2 kinderen een ander verhaal is, dan ben je wat minder vrij in je eigen tijd indelen. Wat je ook kiest, ik hoop dat je er blij en gezond van wordt!

Liefs Lis

Thuis is wel makkelijker, maar in de sportschool heb je tenminste nog het sociale. Vind ik wel fijn!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP