#mamawordtfit

# mamawordtfit | Opnieuw beginnen

En daar ging het helemaal mis de afgelopen weken en was het snaaien een onderdeel van mijn dag geworden. Tel daar nog een heleboel verjaardagen bij op en ik kan weer opnieuw beginnen. En dat doen we dan ook sinds vorige week. Tijd voor een nieuwe # mamawordtfit update. 

Teveel feestjes

De laatste weekenden was het elk weekend raak met feestjes. En op elk feestje was er taart en ik kon geen nee zeggen tegen taart. Maar vanaf nu zeg ik nee tegen taart! Liever een stukje komkommer extra of gewoon alleen een beetje drinken. Gelukkig is het de komende tijd ook wat rustiger wat betreft verjaardagen en feestjes.

Work outs

Ook mis ik de laatste tijd wat beweging. Ondanks dat ik wel elke week dansles geef kan er natuurlijk wel meer beweging bij. Ik wil nu proberen om elke ochtend of avond een korte work-out te doen. Op pinterest heb ik genoeg gepind dus er moet wel iets tussen zitten waar ik iets mee kan. Mijn buik wil ik gewoon strakker hebben dat gebeurt natuurlijk niet van zelf. Ook hoop dat ik de mogelijkheid weer vind om te gaan hardlopen. De vorige keren dat ik dat deed kreeg ik last van mijn bekken en ik hoop dat dit nu inmiddels over is. Tijdens het lesgeven heb ik hier namelijk geen last van.

Weight Watchers

Ook begin ik weer vol goede moed aan weight watchers. Toen ik januari hier mee begon ging dit heel goed dus ik moet de draad gewoon weer oppakken en volle frisse moed er tegenaan gaan. Want mama wordt niet zomaar fit ;). De slechte meuk is de deur uit, en de fruitschaal ligt vol, de komkommers klaar om op gegeten te worden en de motivatie is aanwezig.

De komende tijd hoop ik weer elke zondag te bloggen over # mamawordtfit en mijn weg naar een fitter leven en een strakker lichaam. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Dagmar

  Goed zo Joyce!! Lastig blijft het maar hop aan de komkommers en het fruit ik doe met je mee!

  01/05/2016 at 8:17 am
 • Reply Marije

  Goed dat je het weer oppakt! Nee zeggen tegen taart vind ik ook heel moeilijk. Ook al kan ik maar een heel klein stukje eten, sinds een paar maanden zeg ik nooit nee. Ach, het zal wel aan de hormonen liggen haha.

  Succes met fitter worden! Jij kan dat! 🙂

  01/05/2016 at 8:57 am
 • Reply ByLeen

  Goed dat je weer gaat beginnen
  #youcandothis

  01/05/2016 at 9:33 am
 • Reply Jessica

  Goed Joyce dat je het weer oppakt! Je kan het! Ik heb zelf een stappenteller, wat mijn ontzettend stimuleert om nog meer te lopen…

  02/05/2016 at 9:42 pm
 • Leave a Reply