Review Verzorging

Mama test | Naïf verzorgingsproducten

Een paar weken geleden ontving ik een pakketje van Naïf, een verzorgingsmerk die voor mij nog vrij onbekend was. Ik ontving een softening body lotion, een nourishing shampoo en een nurturing cream. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder! 

Aron heeft een gevoelig huidje, het is niet zo dat hij onder het eczeem zit maar ik moet zijn huid wel goed verzorgen. In de loop van de tijd dat Aron bij ons is heb ik veel dingen geprobeerd, en ook van veel producten ben ik snel weer afgestapt. Ondertussen had ik nog steeds de perfecte producten gevonden maar ik denk dat ik ze nu wel heb gevonden. Naïf is een eerlijk bedrijf, die duidelijk laat weten wat er wel en niet in hun producten zit. Je vind ze op hun website, maar ik heb ze ook even voor jullie opgezocht.

Wel:

 • Olie
 • Avocado Olie
 • Zoete amandel olie
 • Macadamia olie
 • Bisabolol (Beschermt de hoofdhuid tegen uitdrogen. Rijk aan Vitamine A,B1,B2,D en wordt goed geabsorbeerd door de huid en irriteert niet)
 • Tarwe proteïne

Niet:

 • minerale oliën
 • Chemische conserveermiddelen
 • SLS/SLES
 • PEG en synthetische emulgatoren
 • allergene geurstoffen
 • Essentiële oliën

Wat vinden wij ervan?

Naïf komt zijn belofte goed na, want Aron zijn huid reageert super goed op de producten. Waar zijn huid eerder snel droog was, klom het nu juist omhoog en werd het weer een zacht huidje, heerlijk! Tevens is de geur ook heerlijk, waar ik eerder altijd weg was van zwitsal word ik nu dol blij van de geur van de Naïf producten. Iets wat ik zelf hel belangrijk vind, je kindje moet toch echt wel lekker ruiken toch? De producten zijn te koop in de webshop van Naïf of via de verkooppunten die je op hun site kunt vinden. De producten kosten tussen de €9,95 en €15,95. Een prima prijsje voor een goed product!

xox Joyce

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Mirella

  Heb nog nooit van Naïf gehoord, ook nooit ergens gezien.

  28/05/2014 at 4:36 pm
  • Reply Joyce

   Ik kende het voorheen ook nog niet het is een vrij nieuw merk!

   28/05/2014 at 4:44 pm
 • Reply Sharmayne

  Het is een super fijn merk! Ik gebruik het nu al een aantal maanden en ben nog altijd fan en dat komt niet veel voor.

  28/05/2014 at 4:55 pm
 • Leave a Reply