Comments (2)

Mooi dat hij er zelf mee kwam. Ik vind het eigenlijk best een mooi idee. Ik denk dat mijn man hier anders over denkt. Ik ben zelf wel een tijd vegetariër geweest maar kon dit in verband met ijzer tekort niet doorzetten. Toen hadden ze nog niet al het vervangende voedsel als nu. Nu eet ik nog steeds zo min mogelijk vlees.

Ik eet zelf echt heel erg weinig vlees, ben pracktisch vegetarisch op een aantal keer uit eten na. ik vind stiekem ook wel dat iedereen wel eens een dagje vegetarisch zou moeten kunnen eten.
Wat ik wel erg jammer vind is dat Wakker dier zomaar zegt: dierendag IS omgedoopt tot ‘ eet geen dierendag’ . Wie zijn zij om dat zo om te dopen. haha klinkt stom weet ik

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP